Yrd. Doç. Dr. Özden ARISOY

ADRES : İzzet Baysal Üniversitesi Tıp FakülltesiBolu
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Yrd. Doç. Dr. Özden ARISOY Ruh sağlığı ve hastalıkları - Psikiyatri konusundaki sorularınızı yanıtlıyor. Bu bölümden Ruh sağlığı ve hastalıkları - Psikiyatri konusundaki her türlü soru, görüş, önerilerinizi iletebilir ve sitemizde yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Merak etttiğiniz ve cevabını bulmak istediğiniz sorular, problemler ya da öneriler için yapmanız gereken en iyi şeyin bu konudaki uzmana danışmak olduğunu asla unutmayın.

ÖZGÜR E.  (13.01.2023 22:56:08)
Merhabalar , Açıkcası kiminle konuşacağım bilemedim . Son zamanlarda rüyalarım lucid , dejavu , ve yoğun duygular içeriyor . Bununla ilgili kiminle yada hangi doktor ile iletişime geçmem gerekiyor. Randevumu ona göre alıcam . Teşekkür ederim.
MERYEM E.  (22.08.2022 15:22:40)
Hocam merhaba nasılsınız benim kızım ebru alagoz bayramdan önce size geldi ehliyet almak için kurula geldi fakat sonuç için aramadiniz haber bekliyoruz sağlık kurulu aradım sizi aramami söylediler numaramız bilmediğim için buradan yazdım haber bekliyorum çok teşekkür ederim inanın kızım ehliyeti kazandığında çok sevindi ama sağlık raporunun engel olduğunu bilmiyorduk bilmiyorum hocam nasıl bir sonuç çıkar inşallah msjimi görürsünüz