Uzm.Dr. Selami ÖNDER

ADRES : Tuzla Mahallesi 522 sok No:2 D: 1 Fethiye MuĞla( Sahil Yolu Bahriye Üçok Trampolinli Çocuk Parkı yanı ) Çocuk SaĞlıĞı ve Hastalıkları Muayenehane
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Uzm.Dr. Selami ÖNDER ile Çocuk Hastalıkları konusunda randevu almak için Uzm.Dr. Selami ÖNDER iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Tuzla Mahallesi 522 sok No:2 D: 1 Fethiye MuĞla( Sahil Yolu Bahriye Üçok Trampolinli Çocuk Parkı yanı ) Çocuk SaĞlıĞı ve Hastalıkları Muayenehane adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Çocuk Hastalıkları konusunda online randevu almanızı sağlayan Uzm.Dr. Selami ÖNDER Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için MuĞla ilinde Çocuk Hastalıkları konusunda sağlık hizmeti veren Uzm.Dr. Selami ÖNDER ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.