Uzm.Dr. Enis AbdulhayoĞlu

ADRES : Bilecik Devlet Hastanesi ErtuĞrulgazi Mahallesi TarlabaŞı Sokak No 36/A Bilecik Devlet Hastanesi ErtuĞrulgazi Mahallesi TarlabaŞı Sokak No 36/A BİLECİK
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Uzm.Dr. Enis AbdulhayoĞlu ile Acil Tıp Uzmanı konusunda randevu almak için Uzm.Dr. Enis AbdulhayoĞlu iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Bilecik Devlet Hastanesi ErtuĞrulgazi Mahallesi TarlabaŞı Sokak No 36/A Bilecik Devlet Hastanesi ErtuĞrulgazi Mahallesi TarlabaŞı Sokak No 36/A BİLECİK adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Acil Tıp Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Uzm.Dr. Enis AbdulhayoĞlu Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Bilecik ilinde Acil Tıp Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Uzm.Dr. Enis AbdulhayoĞlu ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.