Uzm.Dr. ALİ ALGIN KÖŞKDERE

ADRES : Adres: BarıŞ Mah. Nilüfer Hatun Cad No: 1A Hamdi Sami Bey Evleri A Blok Daire: 5NİLÜFER/BURSATelefon: (0224) 232 33 70GSM: (0554) 342 82 88
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Uzm.Dr. ALİ ALGIN KÖŞKDERE ile girilmedi konusunda randevu almak için Uzm.Dr. ALİ ALGIN KÖŞKDERE iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Adres: BarıŞ Mah. Nilüfer Hatun Cad No: 1A Hamdi Sami Bey Evleri A Blok Daire: 5NİLÜFER/BURSATelefon: (0224) 232 33 70GSM: (0554) 342 82 88 adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden girilmedi konusunda online randevu almanızı sağlayan Uzm.Dr. ALİ ALGIN KÖŞKDERE Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Bursa ilinde girilmedi konusunda sağlık hizmeti veren Uzm.Dr. ALİ ALGIN KÖŞKDERE ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.