Tip Dr. (Univ Trakya) Abdullah Can Bahtiyar

ADRES : An der Peesel 5, 31162
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Tip Dr. (Univ Trakya) Abdullah Can Bahtiyar Almanya ili Bad Salzdetfurth ilcesinde hizmet vermektedir. Tip Dr. (Univ Trakya) Abdullah Can Bahtiyar ile en hızlı iletişim için iletişim sayfasındaki telefon numarasından kendisine ulaşabilir ya da iletişim sayfasındaki adres bilgilerinden bağlantıya geçebilirsiniz.

Tüm Türkiye'nin doktorları da tıpkı Tip Dr. (Univ Trakya) Abdullah Can Bahtiyar gibi hastalarının sağlık ihtiyaçlarını en kısa sürede ve en doğru biçimde karşılayabilmek için çalışmaktadır. Psychosomatische Medizin und Psychotherapie konusunda herhangi bir sağlık probleminizin olduğunu düşündüğünüzde Almanya ili Bad Salzdetfurth ilçesinde sağlık hizmeti veren Tip Dr. (Univ Trakya) Abdullah Can Bahtiyar ile iletişim bilgilerinden iletişime geçiniz.

İletişim bilgileri sürekli güncellenmesine rağmen kayıtlarımızdaki hatalı ya da güncellenmesi gerektiğini düşündüğünüz bilgiler için bize iletişim bilgilerimizden ulaşıp değişikliğin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz.