Rukiye USLU

ADRES : Empati Psikiyatri Çocuk-Ergen Psikiyatrisi Ve Aile-Çift Danışmanlığı Merkezi Sancak Sok. No:12/1 D:2 Yenikent/Lefkoşa KKTC (Kıbrıs)2. Adres: Empati Psikiyatri Çocuk-Ergen Psikiyatrisi Ve Aile-Çift Danışmanlığı Sancak Sokak No:12/1 D:2 Yenikent/Lefkoşa KKTC (Kıbrıs)
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Rukiye USLU ile Sosyal Hizmet Uzmanı konusunda randevu almak için Rukiye USLU iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Empati Psikiyatri Çocuk-Ergen Psikiyatrisi Ve Aile-Çift Danışmanlığı Merkezi Sancak Sok. No:12/1 D:2 Yenikent/Lefkoşa KKTC (Kıbrıs)2. Adres: Empati Psikiyatri Çocuk-Ergen Psikiyatrisi Ve Aile-Çift Danışmanlığı Sancak Sokak No:12/1 D:2 Yenikent/Lefkoşa KKTC (Kıbrıs) adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Sosyal Hizmet Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Rukiye USLU Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için KKTC(Kııs) ilinde Sosyal Hizmet Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Rukiye USLU ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.