Prof.Dr. M.Emin ERDAL

ADRES : MEÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı YeniŞehir YerleŞkesi 33169 Mersin MEÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı YeniŞehir YerleŞkesi 33169 MERSİN
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Prof.Dr. M.Emin ERDAL ile Tıbbi Genetik Uzmanı konusunda randevu almak için Prof.Dr. M.Emin ERDAL iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da MEÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı YeniŞehir YerleŞkesi 33169 Mersin MEÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı YeniŞehir YerleŞkesi 33169 MERSİN adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Tıbbi Genetik Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Prof.Dr. M.Emin ERDAL Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Mersin ilinde Tıbbi Genetik Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Prof.Dr. M.Emin ERDAL ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.