Opr.Dr. Can Ahmet KULAN

ADRES : TalatpaŞa Bulv. No36 D2 Aydınlı Apartmanı Alsancak İzmir TalatpaŞa Bulv. No36 D2 Aydınlı Apartmanı Alsancak İZMİR
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Opr.Dr. Can Ahmet KULAN ile Nöroloji Uzmanı konusunda randevu almak için Opr.Dr. Can Ahmet KULAN iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da TalatpaŞa Bulv. No36 D2 Aydınlı Apartmanı Alsancak İzmir TalatpaŞa Bulv. No36 D2 Aydınlı Apartmanı Alsancak İZMİR adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Nöroloji Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Opr.Dr. Can Ahmet KULAN Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için İzmir ilinde Nöroloji Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Opr.Dr. Can Ahmet KULAN ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.