Opr.Dr. BaŞak ÇoŞkun

ADRES : Nizip Devlet Hastanesi Fatih Sultan Mahallesi Nizip Gaziantep Nizip Devlet Hastanesi Fatih Sultan Mahallesi Nizip GAZİANTEP
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Opr.Dr. BaŞak ÇoŞkun ile Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı konusunda randevu almak için Opr.Dr. BaŞak ÇoŞkun iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Nizip Devlet Hastanesi Fatih Sultan Mahallesi Nizip Gaziantep Nizip Devlet Hastanesi Fatih Sultan Mahallesi Nizip GAZİANTEP adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Opr.Dr. BaŞak ÇoŞkun Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Gaziantep ilinde Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Opr.Dr. BaŞak ÇoŞkun ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.