Dyt. Nisa Önal

ADRES : FIKIRTEPE MAH HıZıRBEY CAD NO 25C BLOK DG FORTIS SINANLı YENI KADıKÖY, KADıKÖY
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Dyt. Nisa Önal ile Dyt. Nisa Önal adlı uzmana randevu al, Kadıköy ilinde Diyetisyen konusunda randevu almak için Dyt. Nisa Önal iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da FIKIRTEPE MAH HıZıRBEY CAD NO 25C BLOK DG FORTIS SINANLı YENI KADıKÖY, KADıKÖY adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Dyt. Nisa Önal adlı uzmana randevu al, Kadıköy ilinde Diyetisyen konusunda online randevu almanızı sağlayan Dyt. Nisa Önal Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için İSTANBUL ilinde Dyt. Nisa Önal adlı uzmana randevu al, Kadıköy ilinde Diyetisyen konusunda sağlık hizmeti veren Dyt. Nisa Önal ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.