Dt. Åžebnem Kalaycý

ADRES : Güllerpýnarý Mahallesi Ahmet Asým Tokuþ Caddesi Tüzün Apt. No:109 En Yakýn Havalimanýna Uzaklýk: antalya havaalanýna 2 saat alanya gazipasa havaalanýna 30 dakika
TELEFON : Aþaðýdaki Ýletiþim bölümünde
KATEGORÝLER : DOKTORLAR

Dt. Åžebnem Kalaycý Antalya ili Alanya ilcesinde hizmet vermektedir. Dt. Åžebnem Kalaycý ile en hýzlý iletiþim için iletiþim sayfasýndaki telefon numarasýndan kendisine ulaþabilir ya da iletiþim sayfasýndaki adres bilgilerinden baðlantýya geçebilirsiniz.

Tüm Türkiye'nin doktorlarý da týpký Dt. Åžebnem Kalaycý gibi hastalarýnýn saðlýk ihtiyaçlarýný en kýsa sürede ve en doðru biçimde karþýlayabilmek için çalýþmaktadýr. Diþ Hekimliði konusunda herhangi bir saðlýk probleminizin olduðunu düþündüðünüzde Antalya ili Alanya ilçesinde saðlýk hizmeti veren Dt. Åžebnem Kalaycý ile iletiþim bilgilerinden iletiþime geçiniz.

Ýletiþim bilgileri sürekli güncellenmesine raðmen kayýtlarýmýzdaki hatalý ya da güncellenmesi gerektiðini düþündüðünüz bilgiler için bize iletiþim bilgilerimizden ulaþýp deðiþikliðin hýzlý bir þekilde gerçekleþtirilmesini saðlayabilirsiniz.