Dt. Åžebnem Kalaycý

ADRES : Güllerpýnarý Mahallesi Ahmet Asým Tokuþ Caddesi Tüzün Apt. No:109 En Yakýn Havalimanýna Uzaklýk: antalya havaalanýna 2 saat alanya gazipasa havaalanýna 30 dakika
TELEFON : Aþaðýdaki Ýletiþim bölümünde
KATEGORÝLER : DOKTORLAR

Dt. Åžebnem Kalaycý ile Diþ Hekimliði konusunda randevu almak için Dt. Åžebnem Kalaycý iletiþim sayfasýnda bulunan telefondan ya da Güllerpýnarý Mahallesi Ahmet Asým Tokuþ Caddesi Tüzün Apt. No:109 En Yakýn Havalimanýna Uzaklýk: antalya havaalanýna 2 saat alanya gazipasa havaalanýna 30 dakika adresinden iletiþime geçebilirsiniz.

Þu an sitemiz üzerinden Diþ Hekimliði konusunda online randevu almanýzý saðlayan Dt. Åžebnem Kalaycý Online Randevu Sistemi aktif deðildir.

Her saðlýk çalýþaný hastalarýný görmek için farklý randevu sistemi kullanýðý için tüm hastalarýn randevu zamanlarýný bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevularýn aksamamasý ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadýr. Alacaðýnýz saðlýk hizmetinin aksamamasý için Antalya ilinde Diþ Hekimliði konusunda saðlýk hizmeti veren Dt. Åžebnem Kalaycý ile randevulaþmak için adres bilgilerindeki telefonlarý kullanmanýzý rica ederiz.