Dt. Petek GökŞen

ADRES : Denizli AĞız DiŞ SaĞlıĞı Merkezi İstiklal Mahallesi 1196 Sokak Eski SSK Binası Merkez Posta Kodu: 20100 Denizli Denizli AĞız DiŞ SaĞlıĞı Merkezi İstiklal Mahallesi 1196 Sokak Eski SSK Binası Merkez Posta Kodu: 20100 DENİZLİ
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Dt. Petek GökŞen ile DiŞ Hekimi konusunda randevu almak için Dt. Petek GökŞen iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Denizli AĞız DiŞ SaĞlıĞı Merkezi İstiklal Mahallesi 1196 Sokak Eski SSK Binası Merkez Posta Kodu: 20100 Denizli Denizli AĞız DiŞ SaĞlıĞı Merkezi İstiklal Mahallesi 1196 Sokak Eski SSK Binası Merkez Posta Kodu: 20100 DENİZLİ adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden DiŞ Hekimi konusunda online randevu almanızı sağlayan Dt. Petek GökŞen Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Denizli ilinde DiŞ Hekimi konusunda sağlık hizmeti veren Dt. Petek GökŞen ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.