Dt. ALİ OSMAN EMİROĞLU

ADRES : KERVANGEÇMEZ CADDESİ BİRLİK Apartmanı B BLOK NO11/1 DAİ3 MECİDİYEKÖY ŞİŞLİ İstanbul KERVANGEÇMEZ CADDESİ BİRLİK Apartmanı B BLOK NO11/1 DAİ3 MECİDİYEKÖY ŞİŞLİ İSTANBUL
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Dt. ALİ OSMAN EMİROĞLU ile AĞız Cerrahı konusunda randevu almak için Dt. ALİ OSMAN EMİROĞLU iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da KERVANGEÇMEZ CADDESİ BİRLİK Apartmanı B BLOK NO11/1 DAİ3 MECİDİYEKÖY ŞİŞLİ İstanbul KERVANGEÇMEZ CADDESİ BİRLİK Apartmanı B BLOK NO11/1 DAİ3 MECİDİYEKÖY ŞİŞLİ İSTANBUL adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden AĞız Cerrahı konusunda online randevu almanızı sağlayan Dt. ALİ OSMAN EMİROĞLU Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için İstanbul ilinde AĞız Cerrahı konusunda sağlık hizmeti veren Dt. ALİ OSMAN EMİROĞLU ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.