Dr. Reşataltuğ AKTAŞ

ADRES : Dokuz Eylül Üniversitesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi AbD Dokuz Eylül Üniversitesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi AbD İnciraltı/İzmir
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Dr. Reşataltuğ AKTAŞ ile Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi konusunda randevu almak için Dr. Reşataltuğ AKTAŞ iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Dokuz Eylül Üniversitesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi AbD Dokuz Eylül Üniversitesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi AbD İnciraltı/İzmir adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi konusunda online randevu almanızı sağlayan Dr. Reşataltuğ AKTAŞ Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Adana ilinde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi konusunda sağlık hizmeti veren Dr. Reşataltuğ AKTAŞ ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.