Dr. Ali Hilmi YAZICI

ADRES : Verıtas Psikiyatri Ve BeyinbilimleriValikonağı Cad. No.8 Nişantaşıİstanbul
(Veritas Psikiyatrik tedavi ve Psikoterapi Hizmetleri verir. Psikiyatr ve psikologla
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Dr. Ali Hilmi YAZICI ile Ruh sağlığı ve hastalıkları - Psikiyatri konusunda randevu almak için Dr. Ali Hilmi YAZICI iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Verıtas Psikiyatri Ve Beyinbilimleri
Valikonağı Cad. No.8 Nişantaşı
İstanbul
(Veritas Psikiyatrik tedavi ve Psikoterapi Hizmetleri verir. Psikiyatr ve psikologla adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Ruh sağlığı ve hastalıkları - Psikiyatri konusunda online randevu almanızı sağlayan Dr. Ali Hilmi YAZICI Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için İstanbul ilinde Ruh sağlığı ve hastalıkları - Psikiyatri konusunda sağlık hizmeti veren Dr. Ali Hilmi YAZICI ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.