Doç.Dr. AyŞe Adin Selçuk

ADRES : Ankara Numune EĞitim AraŞtırma Hastanesi Ülkü Mahallesi TalatpaŞa Bulvarı No5 06100 AltındaĞ Ankara Numune EĞitim AraŞtırma Hastanesi Ülkü Mahallesi TalatpaŞa Bulvarı No5 06100 AltındaĞ ANKARA
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Doç.Dr. AyŞe Adin Selçuk Ankara ili Merkez ilcesinde hizmet vermektedir. Doç.Dr. AyŞe Adin Selçuk ile en hızlı iletişim için iletişim sayfasındaki telefon numarasından kendisine ulaşabilir ya da iletişim sayfasındaki adres bilgilerinden bağlantıya geçebilirsiniz.

Tüm Türkiye'nin doktorları da tıpkı Doç.Dr. AyŞe Adin Selçuk gibi hastalarının sağlık ihtiyaçlarını en kısa sürede ve en doğru biçimde karşılayabilmek için çalışmaktadır. Kulak Burun BoĞaz Uzmanı konusunda herhangi bir sağlık probleminizin olduğunu düşündüğünüzde Ankara ili Merkez ilçesinde sağlık hizmeti veren Doç.Dr. AyŞe Adin Selçuk ile iletişim bilgilerinden iletişime geçiniz.

İletişim bilgileri sürekli güncellenmesine rağmen kayıtlarımızdaki hatalı ya da güncellenmesi gerektiğini düşündüğünüz bilgiler için bize iletişim bilgilerimizden ulaşıp değişikliğin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz.