Yrd.Doç.Dr. BİLGE GÖKÇEN ROHLIG

ADRES : i.ü. diŞ hekimliĞi fak. çene yüz protezi bilim dalı çapa İstanbul i.ü. diŞ hekimliĞi fak. çene yüz protezi bilim dalı çapa İSTANBUL
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Yrd.Doç.Dr. BİLGE GÖKÇEN ROHLIG İstanbul ili Merkez ilcesinde hizmet vermektedir. Yrd.Doç.Dr. BİLGE GÖKÇEN ROHLIG ile en hızlı iletişim için iletişim sayfasındaki telefon numarasından kendisine ulaşabilir ya da iletişim sayfasındaki adres bilgilerinden bağlantıya geçebilirsiniz.

Tüm Türkiye'nin doktorları da tıpkı Yrd.Doç.Dr. BİLGE GÖKÇEN ROHLIG gibi hastalarının sağlık ihtiyaçlarını en kısa sürede ve en doğru biçimde karşılayabilmek için çalışmaktadır. Protez Uzmanı konusunda herhangi bir sağlık probleminizin olduğunu düşündüğünüzde İstanbul ili Merkez ilçesinde sağlık hizmeti veren Yrd.Doç.Dr. BİLGE GÖKÇEN ROHLIG ile iletişim bilgilerinden iletişime geçiniz.

İletişim bilgileri sürekli güncellenmesine rağmen kayıtlarımızdaki hatalı ya da güncellenmesi gerektiğini düşündüğünüz bilgiler için bize iletişim bilgilerimizden ulaşıp değişikliğin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz.