Star Gym

ADRES : Stadyum yanı Mersin

TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde

KATEGORİLER : Fitness Salonları , Spor Merkezleri


Spor. yaşamın şüphesiz önemli bir parçası. Spor yapmayı, hayala bazen farklı renkler kalmak, belki farklı olabilmek ama en önemlisi sağlıklı olmak ve bunu bir yaşam tarzı haline getirebilmek adına tercih ederiz. Bu amaçla bizler, sekiz senelik bilgi birikimimizi ve uzman kadromuzu bambaşka bir konseptle farklı bir adrese taşıdık.

Star GYM yenilendi!

Sağlıklı yaşamın bizler içindegerli olduğu bilinciyle Star Gym, yeni konsepti, yenilikçi spor anlayışı ve yepyeni yüzü ile yine Star gym farkıyla sizlerle.

Stüdyo Gym tarzı ile, yenilenen Fitness ve cardio ekipmanları, çok çeşitli grup egzersizler). Pilates Reformer ve Pilates grup çalışmaları, Dans eğitimleri. Latin Dans geceleri gibi birçok programı, yepyeni bir trend oluşturarak kendine özgü yapısı ve kalitesiyle siz sevgili sporseverlerle buluşturuyor.

Yeni Konsept

StarGym Butik Stüdyo konseptiyle bir ilke daha imza attı.

Life Fitness ağırlık makineleri,TV ekranlı cardio serisi, segmental vücut analizi, kişiye özel egzersiz programları, Pilates Reformer/Tovver stüdyosu, haftada 27 saat farklı grup dersleri StarGym farkıyla...

GÜNCEL STÜDYO DERSLERİ

BOSU BALANCE

Core bölgesi olarak bilinen, vücudun merkez kaslarından başlanıp tüm kas grupları hedef alınan, omurganın stabilizasyonu ile kuvvet ve esnemesi sağlanarak vücudun gereken doğal şekline kavuşması için yapılan bosu dersi, hem gündelik hayatta kullandığınız kaslarınızı çalıştırmanızı, hem de 1 saatte 800 kalori harcamanızı sağlıyor.

BOOM TRAINING

Gym stick, dumbell, step board, gliding gibi fitness ekipmanlarının kullanıldığı 1 saatlik interval çalışmadır.

BODY PUMP

45 dk. dairesel bir aerobik çalışmanın ardından15 dk. lık yer hareketlerinin uygulandığı bir çalışmadır.

NO LIMIT

Küçük koreografilerle süslenmiş üst seviyede bir aerobik çalışmadır.

CARDIO SPEED

kendinizle yarışacağınız yağ yakmanın amaçlandığı yoğun bir aerobik çalışmadır.

STEP WALK

Step boardlar ile temel aerobik adımları ve dans figürlerinin birleştirilerek uygulandığı bir aerobik egzersizdir.

HOT JUMP

Müziğin hızlı ritmine paralel sıçrama ve adımlarla ve dans figürlerinin birleştirilerek uygulandığı bir aerobik egzerizdir.

SPINNING

45 dk. süren bu egzerizde sabit bisikletlerle en trend müzikler eşliğinde bisiklet sürüyor olmanın en eğlenceli şeklini yaşayacaksınız.

MAX CRUNCH

30 dk. lık yoğun karın bölgesi çalışmasıdır.

H.A.T.

30 dk. lık yoğun bir cardio çalışmasının ardından karın, kalça ve bacak bölgenizi en üst seviyede çalıştıran bir egzersizdir.

PILATES MAT ADVANCED

Özel pilates minderleri üzerinde yapılan ileri seviye anaerobik bir çalışmadır, eklem, omur ve karın bölgeleri üzerine yoğunlaşılır. Eklem kemikleri hayat boyu korumak için kasları güçlendiren, esneten ve özellikle içsel karın kaslarının kuvvetlendirilmesi esasına dayanan bir sistemdir.

PILATES MAT BASIC

Aynı çalışmanın yeni başlayanlar seviyesine uygun olan şeklidir.

Mersin'de ilk kez merkezimizde "Belgeli Eğitmenler'" eşliğinde verilmeye başlanan pilates dersleri üç ayn grupta toplanmıştır.

Pilates Matwork

Yer egzersizlerini yoga unsurlarıyla birleştiren, minder üzerinde kimi zaman "BOSU" denge toplan, kimi zaman bantlar veya çemberler kullanılarak yapılan bir "Pilates Grup" çalışmasıdır, yaklaşık 500 hareketten oluşan pilates, mat üzerinde 30 - 40 temel hareket üzerinde verilmektedir. İdeal bir kas - iskelet kuvvet çalışmasıdır. (Gün ve saatler için; bkz. Güncel Stüdyo Dersleri)

Pilates Reformer

Joseph Pilales tarafından bulunan ve günümüzde "Pilates Reformer adı verilen makinalarta tek kişilik veya iki kişilik özel dersler halinde verilmektedir.

Pilates'te hareketler sayılı ve belirlidir. Reformer'in avantajı, programın kişinin ihtiyaçlarına göre hazırlanmasıdır. Kişinin vücut analizi yapılır, problemli bölgeler tespit edilir, sakatlık riskleri önceden belirlenip program ona göre hazırlanmalıdır. Pilates Matvvork ile farkı, yapılması güç olan hareketlerin yapılmasının kolaylaştırılması, hareketlerin çeşiöendirilebilmesi, direncin ayarlanabilmesi ve en önemlisi birebir özel ders alınabilmesidir. Pilates Matwork'te ise hareketleri kendi vücut ağırlığınızla yaparsınız. Aynı zamanda fiziksel sakatlıkları bulunan kişiler için pilates reformer çok daha uygundur.

Pilates Reformer Tower

Pilates Reformer ile aynı prensipte çalışılmasına ek olarak, dikey "Tower" ünitesi ile hareket sayısının ve çeşitliliğinin fazla olması başlıca özelliğidir. Aynı şekilde tek kişilik veya iki kişilik dersler halinde verilmektedir.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz