Power Plate Murat Ertürk Studio

ADRES : Hamiyet Yüceses Sok. no:32 daire:2 Şaşkınbakkal / İstanbul

TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde

KATEGORİLER : Power Plate , Spor Merkezleri


Taş yontucuları ellerinde çekiç ve keski ile taşa şekil verirler can verirler.Çamur ustaları hünerli elleri ile bir avuç topraktan yüzyıllar boyu süren eserler yaratırlar.Power Plate eğitmenleri de tıpkı diğer ustalar gibi ellerindeki malzemeyi en iyi şekilde kullanarak hizmet verirler.Amaçları en iyiyi oluşturmaktır. Power Plate’e son dönemin en yararlı spor aleti diye bakmamızda artık hiç sakınca görmüyorum. Bu denli fayda sağlayan bir cihazın tahtını çok uzun yıllar koruyacağı inacı içindeyim.Yeterki Power Plate usta ellerde olsun.Yeterki Power Plate bilinçli hocalar tarafından kullanılsın      

Advanced hocamız Murat ERTÜRK  bir taş ustası gibi Power Plate’e hayat veren isimlerin en başında gelir. Uygulamış olduğu eğitim sistemini her geçen gün geliştiren, bilgi birikimini daima bizlerle paylaşan ve Power Plate’in başarı çizgisini sürekli yukarı çekmeye çalışan bir eğitmendir. Geçen süre göstermektedir ki, şu an kendisinden almakta olduğumuz eğitim desteği bizlere de büyük yarar sağlamaktadır. Akademik ve teknik bilgisini bizlere açan Murat ERTÜRK hocamıza her konuda başarılar diliyoruz.               

Power Plate İzmit Studıo Sahibi

Serpil  ENÜL

Murat Hocam, İzmit Power Plate Studyonun kuruluş aşamasındaki katkıların ve bugüne kadarda bizimle profesyonel bilgilerini paylaştığın için sana ekibim ve şahsım adına çok ama çok teşekkür ederim. Özelliklede spor hocalarımızın eğitimlerindeki katkıların sayesinde bizde farkımızı hissettirdik. Kardeş studyo olarak senin gibi bir danışmanla çalıştığımız için çok şanslıyız.Ayrıca deneyimlerini ve uzmanlık bilgilerini pozitif enerjinle bizlerle paylaşırken göstermiş olduğun sabır, içtenlik ve dostluğun içinde teşekkür ederim. Kardeş studyodan sevgiler...

Murat ERTÜRK STUDIO üye

Aysun ATAÇ

Power Plate’in bir numarası…Spor yapmayı bana bile sevdirebilen; çalışkan,bilgili,ilgili,disiplinli hocamız. işini çok iyi yapan tüm  insanlar gibi alçakgönüllüsün üstelik…yolun açık olsun..

Murat ERTÜRK STUDIO üye

Aynur GEZMİŞ

Önce sağlık diyerek başladığım Power Plate'e  kısa sürede aldığım sonuçlar nedeniyle keyifle devam etmekteyim.  Güleryüzlü ve kaliteli bir ortamda  spor yapmaktan dolayı mutluyum ve artık başka biryerde spor yapmayı düşünmüyorum. Murat Hoca'ya ayrıca teşekkür eder, vakti sınırlı olan ve sonuca çabuk ulaşmayı isteyen herkese Power Plate'i tavsiye ederim.

2006 yılından beri studyomda yapılan bütün antrenmanların detaylı analizini yapıp kaslar üzerinde onlarca araştırma yaptıktan sonra ortaya çıkan programlarla çok etkili sonuçlar aldırmaktadır.

Üyelerim mümkün olduğu kadar çabuk sonuç almak istiyor. Bu yüzden onlar için en iyi antrenman sistemini yaratmak benim işimin bir parçası.

New year, new you…. 

POWER PLATE’LE BU YIL SİZİN YILINIZ OLSUN….

Uzay teknolijisiyle tasarlanan  muhteşem bir sistem…POWER PLATE….Yerçekimi, vücudumuza kilogram bazında bir çekim uygular.Biz bu çekime karşı koyarak spor yaptığımızda kaslarımız gelişir ve güçlenir.Peki Power Plate le çalışmanın farkı nedir?  Power Plate ürettiği vibrasyon ile  kaslarımıza enerji olarak etki eder.Uygulama süresince kaslarımız gerilir-gevşer ve çalışır.Hangi bölge üzerinde çalışılıyorsa  o bölge çok kısa süre içinde yüzlerce kez hareket etmişcesine çalışır ve forma girer.Böylece 15-20 dak gibi kısa süre içinde 3,5-4  saat spor yapmış gibi kalori harcarsınız….

My body, my time...                                                                                                    

PAZARTESİYİ BEKLEMEYİN!....

Hayatımız akıp giderken önemli kararlar almak için hep milat olarak yeni bir haftanın başlamasını, yaşgünümüzü,ayın birini ,yeni yılı vs.. bekleriz.Artık biryerlerden başalamanın zamanı gelmedi mi?Advanced trainer Murat ERTÜRK’ le Power Plate  yaptığınızda, bu zamana kadar başka yerlerde harcadığınız zamana ve spor salonlarına verdiğiniz avuç dolusu paralara çok  üzüleceksiniz. Ama şunu unutmayın! Power Plate her yerde var.Makinaya ruh katan antrenördür.Bilimselliği ilke edinip paylaşımcılığıyla  Türkiye’nin çeşitli yerlerinde studıo açılmasında etkin rol alıp birçok  Power Plate hocası yetiştiren  Advanced Trainer  Murat  ERTÜRK sizleri ,Türkiye’ de ilk ve  tek 4 adet  Power Plate airdaptive makinası olan  stüdyosunda ücretsiz deneme seansı  yapmanız için bekliyor….

Believe you can….

YAPABİLECEĞİNİZİN EN İYİSİNİ YAPMAYA HAZIR MISINIZ?

Bazen alışkanlıklarımızı değiştirmek çok zordur. Bazılarımız için alışılagelmiş spor salonlarında ;  ilk gittiklerinde ellerine  tutuşturulmuş program!  kartıyla tek başlarına istasyon istasyon gezmeler , hesaplı olduğu için alaylı yada daha yeni hocalarla sakatlanmamak için verdikleri mücadele, kimi  zaman havalandırma çalışmadığından ter kokuları içinde koşu bantının  boşalması için kuyrukta beklemek  çok doğal gelebilir..  Oysa ki zaman çok hızlı geçiyor.  Ve hergeçen gün birşeyler kaybediyoruz.Teknoloji bilim bizler için zaman meydan okuyacak sistemlerle  saatler harcamadan daha etkili sonuçlar aldıracak cihazlar üretiyor. Önyargıyı aşıp teknolojiye ayak uydurmalıyız. Yapabileceğinizin en iyisini yapmaya hazır mısınız? Power Plate’te uzman antrenör Murat ERTÜRK eşliğinde sıkılmadan çok kısa sürede sonuca ulaşacaksınız

ÜNLÜLERİN TERCİHİ… POWER PLATE…

Bu cihazın trend olma nedeni çok kısa sürede , fazla zaman harcamadan forma sokması. Haftada 3 kez günde 15-20 dakika çalışmak yeterli. Bu yüzden iş dünyası başta olmak üzere hem dünyada hem de ülkemizde birçok ünlü isim Power Plate kullanıyor. Kimler mi? Madonna,Clint Eastwood,Julıa Roberts, Demi Moore ve Sting bunlardan bazıları.. ülkemizde ise liste daha uzun.  Sezen Aksu,Çağla Şikel,Tülin Şahin,Sertab Erener, Gülben Ergen,Petek Dinçöz,Beyaz,Yılmaz Erdoğan en bilinen isimler. Dahası Türk Futbol Milli Takımımız ve Beşiktaş Futbol Kulübü antrenmanlarında Power Plate kullanıyorlar. 

POWER PLATE CİHAZI NASIL ORTAYA ÇIKMIŞ?

Power Plate, vibrasyon ile yapılan fitness konusunda öncü bir marka. Aslında sistemin teknik karşılığı ‘Acceleration Training’ bunun Türkçe karşılığı ‘ivmelendirme çalışması’ oluyor.  Yani insan bedeni üzerindeki yerçekimi etkisini arttırılması. İlk kez bundan 35 sene önce Alman bilimadamı Prof.Bierman tarafından Rus kozmonotlar için uygulanmış ve çok iyi sonuçlar alınmış. 1999 yılından itibaren ise Power Plate markası adı altında başta spor,medikal,estetik  ve fizik tedavi olmak üzere birçok alanda kullanılıyor.

HANGİ AMAÇLARLA KULLANILIYOR?

Daha sıkı, daha esnek ve daha güçlü bir vücuda sahip olmak için kulanılıyor Power Plate. Vücudun tüm kaslarını çalıştırarak çok kısa sürede ve sağlıklı  bir şekilde incelmenize yardımcı oluyor. Çalışma ve çalıştırma prensiplerinin arkasında bilim var. Spor tabanında hareket ettiği için selülitlerin azalmasına, göbek yada kalça bölgelerinden incelmemize yardımcı olan bir sisitem. Bunun için günde 15-20 dakika haftada 3 kere tekrar etmek yeterli.

VÜCUDA ETKİLERİ NELERDİR?

Power Plate Tek bir istasyonda, çok kısa bir zaman içerisinde vücudumuzun %98’ini çalıştıran ve bunu yaparken fitness salonlarında olduğu gibi kan-ter içinde kalmadan bizi forma sokan bir sistemdir. Fonksiyonel çalışmalar ve size uygun programlarla istediğiniz bölgeler üzerinde çok yüksek oranda başarı sağlar. Zamanın kısa oluşu kalbi yormadan yapılan anrenmanlar Power Plate’i çok cazip kılıyor.

EKONOMİK AÇIDAN BÜTÇEMİZİ ZORLAR MI?

Dışarıda bir yemek yada bir akşam sinemaya gitmek kadar uygun seans fiyatıyla sağlığınız ve formunuz için çok keyifli bir çalışma yapabilirsiniz.

Advanced Trainer Murat ERTÜRK’ün Power Plate programları;

Power-Basıc (temel başlangıç)
Power-Pilates
Power-Cardıo
Power-Fırmıng (kas sıkılaşması)
Power-Osteoporoz(kemik erimesi)
Power-Fat burnıng (yağ yakımı)
Power-Before-after  birth (doğum öncesi-sonrası)
Power-Bodybar
Power-Tenis
Power-Golf
Power-Ski
Power-Muay Thai (uzak doğu dövüş sporu)
Power-Yoga



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz