Plus Fitness Club

ADRES : 19 Mayıs Mah. Hamit Kaplan Sok. No:15-16

TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde

KATEGORİLER : Fitness Salonları , Spor Merkezleri


2200 metrekare alana kurulu tesisimizde saunadan masaja kadar güzellik salonundan solaryuma kadar son derece kaliteli ve son teknoloji cihazlarımızla ve spor aletlerimizle cafesi ve vitamin barı ile eğitimli kadrosu ve özel hocaları ile hizmetinizdeyiz. Son derece hijyenik ve özel dj eşliğinde hiçbir yerde bulamayacağınız özel aktiviteleri ile sosyalleşe bileceğiniz sağlıklı kalabileceğiniz kendinizi güzelleştire bileceğiniz eğitimli ve bilinci kadrosu ile hizmetinizde. Ha unutmadan spor sonrası güzellik salonumda bütün sac ve bakım ağda ve epilasyon hizmetinden de sorunsuz ve sınırsız faydalana bileceksiniz.

Ayrıca unutmayın buluşma noktanız burası cafesinde dinlenirken sauna sonrası derin bir nefes çekerek bize teşekkür edeceksiniz…umduğunuzdan fazlası ile herkes burada..başka yerde aradığınızı Fazlası ile bulacaksınız.

Türkiyede bir ilk olan rom machine olan sekiz dakikada spor yapıp egzersizinizi bitirmenize olanak tanıyan makina türkiyede bir ilk olarak bizde kurulup çalışmaya başladı

Forma girmenin "Tam Zamanı" Sadece 8 Dakika, fazlasını harcamayın!

Spor yapmanın süresi 2x4 dakika'ya düştü!

Hızlı şehir yaşantısında başınızı bile kaşıyacak vaktiniz olmadığına inanıyor, spor yapmanın çok gerekli olduğunu bilmenize rağmen, spor merkezine kadar gitmeye, soyunup giyinmeye üşeniyorsanız, üstelik bütün bu hazırlıklardan sonra saatlerce süren egzersizlere katlanmaya tahammülünüz kalmamışsa, devrim niteliğinde bir buluş, ROM MACHINE imdadınıza yetişiyor: PLUS FİTNESS - ROM MACHINE Türkiye'de.


Rom Machine nedir?

ROM (Range of Motion) Machine Amerika'da geliştirilmiş devrim niteliğinde bir fitness aletidir. Amerikalılar ona 'The Time Machine' diyor. ROM Machine gerçek anlamda bir zaman makinası. Sadece 2x4 dakikada yapacağınız antrenmanla tüm vücut eksersizi yapmanız mümkün. ROM Machine'de ilk önce vücudunuzun üst bölgesini daha sonra alt bölgesini 4 dakika boyunca çalıştırıyorsunuz. Günaşırı 8'er dakika yapacağınız antrenmanın sonuçlarını ROM Machine'i kullanmaya başladığınız andan itibaren görmeniz mümkün. ROM Machine'i kullanmaya başlamanızın hemen ardından kas gücünüzde, kondüsyonunuzda ve vücut formunuzda meydana gelen değişimlere inanamayacaksınız.

Rom Machine nasıl çalışıyor?

ROM Machine 2 bölümden oluşuyor. Birinci bölümde vücudunuzun üst bölgesine 4 dakika boyunca eksersiz yaptırılyor. İkinci bölümde ise alt bölgeye 4 dakika eksersiz yaptırılıyor. ROM Machine'nin sırrı; sizin, eksersiz yaptığınız esnada kaslarınızın yaklaşık %80'nini çalıştırıyor olması.

Daha önce spor yapanlar
Aktif olarak spora devam edenler
En önemlisi daha önce hiç spor yapmayanlar

Kısaca, 16 yaş üzeri kadın ve erkek herkes ROM Machine'de eksersiz yapabilir. Çünkü ROM Machine kendini sizin boyunuza, kilonuza en önemlisi kas gücünüze göre ayarlayabiliyor. Öncelikle, ROM MACHINE'in Türkiye'deki tek temsilcisi FAST GYM'in ROMing Koçları kilonuza, boyunuza, kas gücünüze kondüsyonunuza en uygun seviye belirleniyor. ROM Machine belirlenen seviyede kendi ayarlarını yapıyor ve sizden kendisine direnç göstermenizi istiyor. Dijital panelde performansınızın durumu birebir gösteriliyor. Böylelikle kondüsyonunuzu ayarlayarak eksiksiz bir güçle 4 dakika eksersiz yapıyorsunuz. Kas gücünüz ve kondüsyonunuz arttıkça seviyeniz de yükseliyor. Günaşırı sekizer dakika yapacağınız antrenmanınızın sonucunda istediğiniz forma kısa sürede kavuşmanız mümkün

Aerobik Stüdyolarimizda isteklerinize uygun ders programlarini seçip haftanin 7 günü Uluslararasi step-aerobic eğitmenlerimizle ders
yapmanin tadini çikarin..Plus Fitness Club

Farkli cardio ekipmanlari ile donatilmis fitness merkezinde eğitmenlerin vereceği programla antreman programinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Fitness salonuna devamli temiz oksijen verilmesi ile elde edilen fresh ortamda antreman yapma imkani.

Cardio antremanizi belirlerken eğitmenler yas, cinsiyet, kilo ve saglik durumunuzu analiz ederek size uygun program çikartilmaktadir.

Arc traîner, kosu banti, elliptical, bisiklet gibi ekipmanlarla sıra beklemeden antrernan yapmanin keyfini çıkartın. Plus Fitness Club

Serbest Ağırlık
Fitness veya bodybuilding (vücut geliştirme) amaçli olarak profesyonel ekipmanlarla donatilmis freevveİght bölümünde uzman eğitmenlerin vereceği antreman programlari ile saalİkli amaca yönelik antrenman programlari uygulanmaktadir.

Total Body
Vücudun tüm kas gruplarini hedef alan,vücudu şekillendiren ve kas direncini arttiran bir program.

Tae-Bo
Uzakdoğu figürlerinin müzik esliğinde kullanildigi eğlenceli bir ders.

Step
Platform kullanılarak yapılan, kareografik hareketlerin kullanildigi, farklı seviyelerde uygulanabilen ve yag yakmayi amaçlayan bir ders.

Aero-Hat
Aerobik bölümün ardindan, yoğun olarak uygulanan kalça, karin, bacak programi.

Aero-Burn
Interval bir çalışma sekli içeren dumbell kullanılarak yapİlan vücudun sekil kazanmasına yönelik bir çalismadir.

Streching
Germe hareketleri İle e hareket kabiliyetini ar t tiran ve haftanin stresinden arinmanizİ sağlayan bir ders.

Resist a Ball
Eklemleri zorlamadan vücut denge ve koordinasyonunu geliştirir Kas gelişimini ve esnekliğini saglar.Toplarla yapilan bu ders özellikle bel, sirt ve eklem ağrılarından şikayet edenler için,

Pilates
Joseph Pilates'in yarattığı ve kendi adi verilen pilates, zihin ve beden bütünlüğü öngören denge, nefes ve hareket sistemlerinin bir sentezidir. Eklem ve kemikleri hayat boyu korumak için kas güçlendiren, esneten ve özellikle içsel karin kaslarinin kuvvetlendirilmesi esasina dayanan bir sistemdir.

ABC+Pilates
Çeviklik, denge, koordinasyon ve pilates hareklerİnİn bir arada uygulandigi keyifli bir ders.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz