Pelops Sports Club


FITNESS - CARDIO

Fitness bir çok egzersize dayalı bir spordur.Tek tek kasların çalıştırılması ile birlikte kardiyo vasküler çalışma da yapılmak sureti ile vücudun formda kalması sağlanır.

SERBEST AĞIRLIK

Üyelerimiz için hayallerindeki vücut yapısına ulaşmak hiç de zor değil. Özel tasarım ekipmanları bir araya getirdiğimiz serbest ağırlık bölümümüzde, eğitmenlerimiz eşliğinde kontrollü bir şekilde vücudunuzu istediğiniz yapıya ulaştırabilirsiniz.

Serbest ağırlık aletleri bir makineye bağlı olmadan, tamamen sizin kontrolünüzde olan dambıl ve halter gibi ağırlık aletleri için kullanılan genel bir tanımlamadır. 

SPINNING

Spinning , sabit olarak özel tasarlanmış ve üzerinde aerobik egzersizlerinin rahatça yapılabildiği bir bisiklettir. Sizi motive eden bir müzik çalar ve eğitmen eşliğinde belirlenmiş tempolarda pedal çevirirsiniz.

PİLATES

Pilates, bedenin dengeli tutulmasına yardımcı olan ve omurgayı desteklemekte önemli işlevi olan temel kaslar üzerine yoğunlaşılan bir egzersiz programıdır.

PELOPSPA

PelopSpa, günün yorgunluğunu gidermek, kendinizi zinde ve enerjik hissetmek için, konforun yanı sıra uzman kadrosu ile vazgeçilmez alışkanlığınız olacak. Sağlıklı, genç ve güzel kalmak için özel terapi ünitelerimizin dingin, sessiz ve mistik ortamında spa keyfini yaşayacaksınız.

HAMAM

Yüzyıllarca Osmanlı ve Türk Kültürünün en önemli  ve renkli öğelerinden biri olarak varlığını koruyan Türk Hamamı geleneksel dokusuna bağlı kalınarak sağlık ve rahatlağınız için tasarlanmıştır.

SQUASH

Hareketli, mücadele dolu ve stratejiye dayalı bir spor squash. Yüksek tempoda, saatte 900 kalori bile yakmanız mümkün. Siz de fizik gücünüzü beyin gücünüzle birleştirmek istiyorsanız tek ihtiyacınız bir top ve bir raket.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz