Özel Düzce Spor Akademisi

ADRES : Gaziantep caddesi. Çınlar İş hanı Kat:2

TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde

KATEGORİLER : Fitness Salonları , Spor Merkezleri


Özel Düzce Spor Akademisi 1994 yılında Yusuf BEKTAŞ tarafından öncelikle herbireyin sporla büyümesini amaç edinmiş toplumun bilinçli sporyaparaksagık için spor anlayışı ile kurulmuştur. Bu tarihte Kung-Fu sporu ile yola çıkan spor merkezi disiplin, kontrol ve prensiplerinden taviz vermeyen anlayışı ile giderek büyümüş ve Türkiye'nin sayılı spor merkezleri arasına girmiştir.

Anlayışında da olduğu gibi asıl amacı şampiyon sporcular yetiştirmekten ziyade bilinçli spor yapan birgençliğin oluşmasında ki gayretli çalışması ile bugüne dek binlerce sporcu yetiştirmiştir.

Sporu amaç değil araç olarak kullanan gençlikyetiştiımesindeki felsefesi ile sporculannı daha çok okul eğitimine yönlendirmiş en az lise mezunu olmaları için gayret sarf etmiştir. Bilinçli, disiplinli spor anlayışı ile branşında şampiyon sporcularda çıkartaraksporda başanyı yakalamıştır.

Akademisyen ve profesyonel antrenörler kontrol ün de yapılan antremanlarda sporcunun sağlığına önemle dikkat edilerek yapılan çalışmalarda sporculann sağlıklı gelişmesi sağlanmaktadır. 2005 yılında kulüp statüsüne geçen spor merkezinde 300'ün üzerinde lisanslı sporcu spor yapmaktadır.

5 Yaşından 50 yaşına kadar bay-bayan herkesime hitap ederek yapılan çalışmalann tümü antrenörYusuf BEKTAŞ ve antrenör Alımcı DASTAN' ın kontrolünde yürütülmektedir. Kung-Fu, Wu-Shu, Sanda, Kick Bax, Boks ve MuayThai branşlannda sporculan yetiştirnıeye devam eden spor merkezimiz şampiyonlann tek adresi olmaya devam etmektedir.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz