Oxygen Fitness


HAREKETSİZ MİSİNİZ?
Her geçen gün, vücut hareketleri yapmayı alışkanlık haline getiren kişilerin sayısı artıyor. Peki, niye siz bunlardan biri olmayasınız? Bu hareketleri yapanlar, bunun insana sağlıklı, dinç bir vücut kazandırdığını bilirler. Daha az yemek yiyerek, daha fazla enerji sahibi olmak hoşlarına gider. Gece, rahat ve deliksiz bir uyku ne güzeldir. Hem görünüşlerindeki, hem de düşünüşlerindeki gelişmeden memnundurlar.
 
KENDİNİZİ CANSIZ MI HİSSEDİYORSUNUZ?
Sağlıklı enerji daha fazla enerji doğurduğu için, yaşantıları da hareketlenir. İşiniz  kaslarınızla kol ve bacaklarınızı yeterince oynatma olanağı vermiyorsa, kendinizi hiç de iyi hissetmezsiniz... Belki şimdi bunu farkında değilsiniz ama zamanla olumsuz etkisini duyacaksınız. Vücut hareketleri yapmazsanız sonuçta kalbiniz, sindirim sisteminiz ve soluk alış biçiminiz etkilenecek, enerji kaybettiğiniz gibi, vücudunuzdaki yağ oranı da artacaktır.

OXYGEN FITNESS, havlu ve su için herhangi bir ücret ödemezsiniz...

OXYGEN FITNESS, kişiye özel programlarla çalışırsınız...

OXYGEN FITNESS, antrenörleri bire bir çalıştırma prensibi ile bireye özel antreman programları uygular...

OXYGEN FITNESS, nezih bir ortamda spor yapma imkanını yaratır...

OXYGEN FITNESS, sizlere eğitimli tenis öğretmenleri eşliğinde, kendi sitenizde tenis dersi almanızı sağlar...

OXYGEN FITNESS, OXYGEN TENİS den ders alanlara ücretsiz hizmet verir...

OXYGEN FITNESS, Etilerde 21. yüzyıla yakışır teknolojik kardiyo ve ergonomik makineleriyle spor yapma imkanı sağlar...

OXYGEN FITNESS, her ay ücretsiz kas yağı ölçümü ile vücudunuzdaki gelişmeyi gözlerinizle görmenizi ve kas-yağ-su oranınızı takip etmenizi sağlar...

Merhaba,

OXYGEN FITNESS'ın ana vizyonu, katılan her üyeyi hiç spor yapmamış gibi düşünerek, sevdiğimiz spor dalı üzerinde aldığımız bilgi ve eğitimimizi adım adım öğreterek sunmaktır. Bunu, butik hizmet anlayışı ile birleştirerek bilgisayar destekli teknolojik kondisyon ekipmanlarının yardımıyla, bilim ve motivasyonu harmanlayarak sunmaktayız.

OXYGEN FITNESS'ta sizlere; sağlıklı, hijyenik, temiz ortamı sunmaktan mutluyuz.

Kişiye özel hazırlanan antrenman programları eşliğinde, değişimleri her ay kas, yağ, kilo ölçümleri düzenli yaparak, gelişimi takip etmekteyiz. Ayrıca, üyelerimiz için denenmiş diyet önerilerimiz de bulunmaktadır.

Bunu sonucunda üyelerimiz tam teşekküllü izlenmenin rahatlığı içerisinde programlarına sadık kalarak, hedefledikleri sonuca ulaşmanın mutluluğunu duyar, sonuç olarak depoladıkları pozitif enerji ile iş ve sosyal yaşantılarına devam ederler.

OXYGEN FITNESS'ın en önemli özelliği, mesleğini seven insanlar tarafından işletiliyor olmasıdır. Son olarak "gittim-gördüm-kaldım" sözünü hatırlatarak, OXYGEN FITNESS ile tanışıp, sağlıklı spor yapmanızı umuyoruz.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz