Mavi Ay Spor Merkezi


Maviay spor merkezi öncelikli olarak kilo problemi yaşayanların plates ve aerobik egzersizleri ile iyi görünümlü bir vücuda sahip olabilmniz için kurulmuş komples bir tesistir.

Maviay spor merkezi sporunuzu yaptıktan sonra size sunduğu sauna ve duş imkanları ile keyifli dakikalar geçirmenizi hedeflemektedir.      
 
Salonumuz kardiyo studyo fitness aletleri masa tenisi ve saunasıyla hizmetinize girmiştir. Studyo çalışmalarımızda Plates Tae-bo Aerobic ve bölgesel incelme hareketleri hocalar eşliğinde yaptırılmaktadır. Bu etkinliklerden ekstra bir ücret alınmamaktadır.
      
Sağlıklı bir yaşamın anahtarı olan spor hijyenik bir ortamda profesyonel eğitmenler ve profesyonel ekipmanları ile sizi Bursa Nilüfer Beşevlerde Maviay spor merkezinde bekliyor.
 
Zayıflama programları :
Kişisel vücut analizinizden sonra profesyonel  öğretmenler eşliğinde size göre en doğru aktivite belirlenir.

Bölgesel İncelme :
Vücut yapınıza göre daha fazla ilgilenmeniz gereken bölgesel bir programla hedef alınan bölgede incelme egzersizleri programınıza dahil edilir.

Kardio Egzersizleri :
Tv izleme olanağına sahip LCD ekranlı kardiyovasküler  koşu bantalarında koşma zevkini yaşayacağınız rahat ve ferah bir ortam.

Spinning :
Kondisyon içeren sporcu ruhunu ve kondisyonunu geliştiren, çalıştırdığı bölgeleri (bacak, bel, karın) forma sokan ve yağ yakımı sağlayan yüksek tempolu bisiklet sürme zevkidir

Plates :
       Alman asıllı Joseph Plates (1880-1967) tarafından ikinci dünya savaşı sırasında yaralı askerleri tedavi etmek amacıyla geliştirilmiştir.
       Plates ile; kaslarınızı çok büyütmeden gücünüzde bir artış gerçekleşir. Vücudunuz çeviklik kazanır. Derin kas altı çalışmaları metodu ile duruş bozukluklarını iyileştirmede faydalı olur. Düz bir karın, ince bir bel ve güçlü bir sırt yaratır. Rahatlatıcı bir zihin-vücut idmanıdır.

Gymball :
Platesin benzer özelliklerini taşıyan hareketlerin uygulanışında 50 cm lik toplardan daha küçük toplar kullanılarak yapılan egzersizdir.

Tae-bo :
Müzik eşliğinde yumruk ve tekme hareketlerinin bütünleşerek, vücudun duruşunu esnekliğini dayanıklılığını karın kaslarının daha sıkı ve ince bir bele sahip olabileceğiniz bir egzersizdir.

Step Aerobic :
Step dersine yeni başlayanlar için çok karmaşık kombinasyonlar içermeyen,dersin sonunda kalça-karın ve bacak bölgelerini çalıştıran egzersiz hareketleri ile yağların enerji kaynağı olarak kullanıldığı bir cardio dersidir.

Fitness :
Kondisyonunuzu arttırmanın dışında ayrıca vücut şekillendirme egzersizleri ile daha esnek, daha hızlı, daha dayanıklı ve daha kuvvetli olabilirsiniz.

Masa tenisi :
Tesisimizde masa tenisi için ayrılmış bölümümüzde güvenli bir şekilde masa tenisi oynayabilir zevkli dakikalar geçirebilirsiniz.

Kilo Alma Programları:
Vücudunuzun ölçümü yapıldıktan sonra kilo alabilmeniz için size özel kişisel egzersiz programları deneyimli hocalar tarafından yazılmaktadır.

Beslenme Danışmanlığı :
Spor yaparken nasıl beslenmeniz gerektiği hakkında kişisel beslenme danışmanlığı hizmetimiz mevcuttur.

Sauna
Sıcaklığı 75-85 C arasında olan saunada nem oranı %10'un altındadır.
-  Sauna sizi rahatlatır ve dolaşımı geliştirir. İçe işleyen ısı, tutulmuş ve ağrıyan kasları gevşetir.
-  Cilt gözeneklerinin açılmasını, cildin nefes almasını, temizlenip daha parlak ve canlı bir görünüm kazanmasını sağlar.
Salonumuzda masaj odasıda bulunmaktadır.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz