Mars Athletic Club Maçka


FITNESS
Ergonomik tasarımı ile insan fizyonomisine ve her seviyedeki kullanıcıya uygun fitness ekipmanları. MAC eğitmenleri tarafından hazırlanan ve sistemli şekilde göncellenen kişiye özel kuvvet ve dayanıklılık programları. Gelişimi takip etmek için tekrarlanan yağ-kas-kemik ölçümleri ve vücut analizleri. Sıra beklemeden, etkili, dinamik, güvenli ve eğlenceli egzersiz.

CARDIO
MAC eğitmenleri tarafından hazırlanan ve sistemli şekilde güncellenen kişiye özel cardio programları. "Cardio Theater" sistemi ile televizyon seyretme veya müzik dinleme. Canlı dj performansı.
Son teknolojiye sahip programlarla doğal ortam simulasyonları.

LAP HAVUZ
MAC eğitmenleri ve laborantlar tarafından düzenli tıbbi kontrolden geçirilen lap havuz. Dünya standartlarıyla uyumlu havuz derinliği ve ısısı. Yaz-Kış ısı ayarı. MAC yüzme eğitmenleri ile özel dersler ve paket programlar

FITLINXX
Kişisel bilgiler ile kişiye özel hazırlanan spor programının girildiği software programı. Kart ya da anahtar taşımadan kulüp içindeki kiosk, cardio ile fıtness ekipmanları ve grup dersi stüdyolarından spor programını düzenli takip etme olanağı.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz