Mars Athletic Club Kanyon


FITNESS
Ergonomik tasarımı ile insan fizyonomisine ve her seviyedeki kullanıcıya uygun fitness ekipmanları.MAC eğitmenleri tarafından hazırlanan ve sistemli şekilde güncellenen kişiye özel kuvvet ve dayanıklılık programları. Gelişimi takip etmek için tekrarlanan yağ-kas-kemik ölçümleri ve vücut analizleri. Sıra beklemeden, etkili, dinamik, güvenli ve eğlenceli egzersiz.

CARDIO
MAC eğitmenleri tarafından hazırlanan ve sistemli şekilde güncellenen kişiye özel cardio programları."Cardio Theater" sistemi ile televizyon seyretme veya müzik dinleme. Canlı dj performansı.
Son teknolojiye sahip programlarla doğal ortam simülasyonları.

BASKETBOL
Profesyonel parke zeminli basketbol sahası.
Basketbol maçları, turnuvalar, grup dersleri.

LAP HAVUZ
MAC eğitmenleri ve laborantlar tarafından düzenli tıbbi kontrolden geçirilen lap havuz. Dünya standartlarıyla uyumlu havuz derinliği ve ısısı. Yaz-Kış ısı ayarı.MAC yüzme eğitmenleri ile özel dersler ve paket programlar.

SKI - SNOWBOARD PİSTİ
Uluslararası standartlarda teknik donanımlı ski-snowboard pisti. Kiralanabilen kayak / snow board ekipmanları.Kaymayı hem güvenli hem de eğlenceli bir şekilde en baştan öğrenme fırsatı. Dört mevsim kayma ve kayak sezonuna hazırlanma imkanı.Uluslararası lisanslı profesyonel kayak/snowboard eğitmenleri ile hem yetişkinlere hem de çocuklara yönelik özel dersler ve paket programlar.

FITLINXX
Kişisel bilgiler ile kişiye özel hazırlanan spor programının girildiği software programı.Kart ya da anahtar taşımadan kulüp içindeki klosk. cardio ile fıtness ekipmanları ve grup dersi stüdyolarından spor programını düzenli takip etme olanağı.

STRENGTH
BOSU BOOTCAMP By MAC

Kaloriyakımını sağlayan muhteşem bir çalışmadır. Eğlenceli ve değişken kombinasyonlarda kardiyovasküler drillerin uygulandığı, ağırlıklarla direnç egzersizlerinin yapıldığı, stabilizasyonu sağlayan ve değişken yüklenmelerle boşunun üzerinde ayakta çalışarak core kaslarını kuvvetlendiren sıkı bir çalışmadır.

CRUNCH & BURN
15 dakikalık, sadece core bölgesindeki kasları kuvvetlendinneye ve sıkılaştınnaya yoğunlaşılan bu derste, kann bölgenizdeki inanılmaz değişimleri fark edeceksiniz.

POWER BALL
Swîss ball ve dumbbell kullanarak, başta core kasları olmak üzere bütün vücut kaslannı çalıştıran, kuvvet ve dayanıklılığı artıran müthiş bir sıkılaşma programıdır.

BOSU BALLAST
En yeni grup dersi trendlerinden olan Bosu Balast, klasik swiss bali hareketleri ile denge ve kuvvetinizi geliştirirken hareketleri daha güvenli ve eğlenceli bir şekilde yapacağınız bir derstir.

POSTURE BALL WORKOUT
Swiss ball ve mini ball ekipmanları ile doğru vücut duruşunuzu yakalamak için core kasları ve bel kaslarının stabilizasyonunu sağlayarak yapacağınız, düzgün postür kazandırma amaçlı egzersizlerdir.

BODY WORKOUT
Sadece ağırlık barları ve dumbbell'lar kullanılarak yapılan, genel kuvveti artırıcı, vücudunuzun istediğiniz sekle ginnesini sağlayan direnç egzersizleridir

ALL WORKOUT
Ağırlık barlan ve dumbbell'lar ile çok tekrarlı çalışmalar yapılarak vücudun formunu en kısa zamanda yakalayabileceği, aynı zamanda step platfonnu ve ballast bati ile core kaslannı aktif hale getirerek tüm vücudun koordineli şekilde çalıştığı bir direnç egzersizidir.

MAC BODY PUMP
Squat'lar, curl'ler, press'ler gibi ağırlık hareketlerini barındıran, büyük kas gruplarınızı kuvvetlendiren 50 dakikalık bir derstir. Güncel müziklerle, deneyimli eğitmenlerle size uygun ağırlıklarla, sizi kısa zamanda istediğiniz forma kavuşturacak.

STRETCHİNG THE LİMİTS
Limitlerinizi zorlayacak, kaslarınızı rahatlatacak bir stretching dersidir. Core kondüsyonunu geliştiren, dans ağırlıklı bir derstir.

SPIRALS
Her bolümü için ayrı müzikler belirlenmiş,motive edici bir grup egzersizidir. Dinamik stretch ve stabilizasyonu geliştimıeye yönelik koreografık egzersizler İçerir, herkese uygun bir derstir.

BODY STABILITY
Bu dersin amacı, kuvvet, denge ve postürü geliştirmektir. Stretching, denge ve abdominal egzersizlerinin postürü geliştirmeye yönelik egzersizler ile kombinasyonundan oluşmaktadır.

FOSTER THE BODY
Ağırlık, tübîn. step ve body bar kullanılarak yapılan bu derste vücudunuzu değiştinneniz, postürünüzü düzeltmeniz ve kondüsyonunuzu artırmanızda Marvin Jr. Foster size koçluk yapacak!

CARDIO-DANS VE STEP
CYCLING

Schwinn cycling tekniklerinin öğretildiği, hem eğlenceli hem de yağ yakımını sağlayan, dayanıklılığı ve performansı en üst sınırlara ulaştıran, dışarıda yapılan bisiklet sporunu stüdyoya taşınmış halidir. Yüklenme şiddetleri ve sürelerinin 55 ile 90 dakika arasında değişiklik gösterdiği Cycling derslerinde istediğiniz forma en kısa zamanda sahip olacaksınız.

BOSU CARDIO
Mükemmel bir kardiyovasküler çalışmadır. Step adımlannın bosu üzerinde koreografık olarak uygulandığı bu sınıfta aynı anda hem kardiyovasküler kapasiteniz artacak, hem de bosu üzerinde balans antrenmanı da yapmış olacaksınız. Nabzınız hep yüksek atacak.

CARDIO MIX
Cadio Mix dersi iki bölümden oluşur; cardio çalışması ve kuvvet çalışması. Aerobik adımlarıyla yapılan cardio çalışması ve cardio çalışmasının ardından yapılan kuvvet antrenmanı. İki farklı an&enman programını uygularken hem keyif alacak hem de kaslarınızın aktif bir biçimde çalıştığını hissedeceksiniz.

HOTMOVES
Aerobik ve dansın bir arada buluştuğu Hot Moves dersi hem koreografı öğrenme yeteneğinizi geliştirecek hem de vücut koordinasyon ve esnekliğinizi artırarak sizi olmak istediğiniz noktaya kolayca ulaştıracak.

ORIENTAL DANCE
Oryantal adımlarının oryantal müzik eşliğinde öğretildiği bir cardio programıdır.

AEROSTEP
Bu step sınıfında tamamen eğlence ve koreografı var. Eğer stepi seviyorsanız, kalbiniz bu derste daha fazla kan pompalayacak, kalça ve bacak kaslarınız maksimum derecede çalışacak. Dersin sonunda da eğitmenlerimizin yaptıracağı stretching ile yorgunluğunuzu atacaksınız.

DANCEMIX
Dans figürlerinin kullanıldığı etkili ve eğlenceli cardio çalışmasıdır.

DANCEPPOJECT
Kolay öğrenebileceğiniz jazz ve latin dans figürleri içeren dans altyapısı yoğun olan bir aerobik dersidir. Güncel müziklerin kullanıldığı, yüksek şiddette cardio yapılır.

LATIN STREET
Latin ragaeton gibi değişik dans çeşitlerini ve takip edilmesi kolay koreografıleri içeren eğlenceli bir latin dans dersidir.


STEP-UP
Atletik aerobik adımlan ile dans adımlarının bir platform üzerinde kombine edildiği bu koreografık ve eğlenceli derste perküsyon, 50'li yılların müzikal hitleri ve günümüzün billboard parçalan eşliğinde step yapmanın tadına varacaksınız. Step adımlarının kombine kol hareketleri ile de birleştirildiği bu derste kondüsyon kazanırken, farklı yönsel yaklaşımlar içeren hareketlerle el-kol koordinasyonunuzu geliştirebilirsiniz.

GYMKIDS
Çocuklara yönelik jimnastik dersidir. Oyunla jimnastiğin birleştirildiği eğlenceli bir programdır.

KIDS BAL
Çocuklar İçin bale dersi... Esneklik ve koordinasyonun geliştirilerek bale adımlannın öğretildiği eğlenceli bir program.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz