Luxury Fitness Astoria


Astoria Alışveriş, Yaşam ve Eğlence Merkezi içerisinde 4.katta bulunan 3500 metrekarelik alanda dünyaca ünlü Anantara Spa ve Luxury Fitness olarak hizmet veren tesisimizde spor akademisi mezunu, konusunda uzman eğitmenlerle kişiye özel egzersiz programları uygulanıyor. Akıntıya karşı yüzebileceğiniz kapalı yüzme havuzu, jakuzi, ssauna ve buhar odaları da yer alan merkezin studio derslerinde de spinning, treadball pilates, mat pilates, fit-box,power challenge,fat burning pilates,brazilian butts lift,gymstick gibi dersler ile sağlıklı bir vücut yapısına en kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Butik fitness hizmetini en son teknoloji Luxury Performans serisi Technogym aletleriyle sunan Luxury Fitness Astoria Haftaiçi sabah 06:30dan gece 22:30a kadar  ,haftasonu  sabah 08:00 den akşam 20:00 ye  kadar  lüksün ve 5 yıldızlı hizmetin yeni adresi oluyor.

Dünyada büyük bir trend haline gelen, ünlü sanatçı ve iş adamlarının tercihi olan, duruş bozukluklarını önleyen, esnekliği arttıran, kas ve iskelet sisteminizin güçlenmesini sağlayan son yılların mucizevi pilates egzersizlerini sizin için özel olarak üstün ve son teknoloji ekipmanlarla kurulan stüdyoda yapabilirsiniz.

Kusursuz müşteri memnuniyeti için en ince ayrıntıların ve tüm detayların düşünüldüğü Luxury Fitness Astoria’da, üyeler, soyunma odalarında günlük bakımlarını yapabildikleri kozmetik ürünlerinin yanı sıra, yemek, sinema, kuru temizleme gibi rezervasyon işlemlerini de yaptırabilecekleri concierge hizmetlerinden de yararlanabiliyor. Sağlıklı yaşamın doğru adresi olan Luxury Fitness Astoria’nın içinde bulunan Smooties Juice Bar da misafirler için sağlıklı içecekler sunuyor.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz