Life Club Sport Center


Life Club Sport Center & More Merit Life Göl Konakları içerisinde konuşlanmış , 5000m2’lik kullanım alanından oluşan dev spor kompleksidir. Tesisimiz çok geniş kapsamda hizmet vermektedir. Fitness, Açık-Kapalı Havuz, Güneşlenme Alanı, Squash,  Pilates, SPA, Cafe, Dinlenme alanları, Mini Basketbol, Mini Voleybol, Çocuk Bakım Ünitesi hizmetleri verilmektedir.

KENDİNİZİ  AYRICALIKLI HİSSEDİN….

Life Club Sport Center & More vermiş olduğu hizmetler dışında aynı zamanda şıklığı ve kalitesiyle sizleri ayrıcalıklı hissettirecek bir spor kompleksidir.

Hafta içi sabah 07:00 akşam 23:00,  Hafta sonu sabah 08:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet vererek sizlere zaman konusunda mazeret bırakmamanızı sağlayacaktır.

Konusunda deneyimli ve uluslar arası sertifikalara sahip profesyonel ekibi ile Life Club Sport Center&More sizleri ağırlamaktan mutluluk ve gurur duyar…..

VİZYONUMUZ klasik bir fitness merkezinden öte önce insan temelinden yola çıkan bir anlayışla ‘spora bilinç ve keyif katarak üyelerimizin yaşamlarında ve görünüşlerinde fark yaratmaktır’.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz