Gymnasium Sports Center Darüşşafaka


Hayatlarına yaşam kalitesi getirmek isteyenlerin adresi,
Darüşşafaka, Gymnasium Sports Center

1997 yılında Darüşşafaka Spor Kulübü tarafından yapımı tamamlanan Darüşşafaka Çetin Berkmen Spor Tesisleri, açıldığı günden bu yana Gymnasium Sports Center olarak İstanbullu sporseverlere hizmet veriyor.

Mimarisi ve inşası sırasında kullanım amacı göz önünde tutularak, bir spor kompleksinde olması gereken tüm fiziki şartlar sağlanmıştır. Tesis içinde bulunan olimpik açık havuz ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzları, 2 kapalı 3 açık tenis kortları, squash salonları, aynı anda rahatça 100 kişinin çalışma yapabileceği büyüklükte fitness bölümü, basketbol sahaları ve masaj, sauna ve solarium ünitelerinden oluşmuş kişisel bakım hizmeti verilen spa bölümüyle her yaştan kişinin, her mevsim istediği sporu yapabilmesi için sınırsız imkanlar sağlamaktadır.

Branşlarda uzman kadrolaşmaya giden Gymnasium, fitness bölümünde çok rağbet edilen Spinning, Cycling, Spin Burn, Beginner & Advanced Step, Body Shape, Teakwan-do, Aero-Mix gibi studio dersleri düzenlemektedir. Bunların yanısıra personal trainer hizmeti de verilmekte olan gym bölümümüz cardio bölümü, egzersiz makineleri bölümü ve serbest ağırlık bölümlerinden oluşmaktadır.

İstanbul’un bir elin parmak sayısını geçemeyecek sayıda olan kapalı kortlarından 2’si de Gymnasium’dadır, 4 mevsim boyunca gece ve gündüz maçları için kortlarımız tercih edilmekte , tribünlerimiz sayesinde heyecanlı tenis turnuvalarına da ev sahipliği yapmaktadır.

Gymnasium vücudumuzun ve ruhumuzun zindeliği için sporun yanısıra uygulanan son trend alternatif  rehabilite yöntemlerini de unutmamıştır. Her konunun uzmanı tarafından yapılması ilkesini benimseyen yönetimimiz önderliğinde, tesis içinde Renk Center Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi tarafından profesyonel bir kadronun liderliğinde yapılan yoga seansları, Reiki konferansları, eğitimleri ve renk sohbetleri düzenlemekte böylece sporun yanı sıra yada sporun dışında bir yöntemle ruh ve vücut zindeliğini sağlamak isteyenler de unutulmamaktadır.

Fakat Gymnasium’un hizmetleri bu kadarla da sınırlı değil, bünyesinde bulunan Polo Tropicana Restaurant ve Bar bölümlerinde dünya ve Türk mutfaklarının en güzel örneklerinden oluşmuş mönüleriyle sizlere arkadaş toplantılarınızda, iş yemeklerinizde hatta özel davetlerinizde de ev sahipliği yapmaktadır. Yaz aylarında açık havuzumuzun ihtişamlı manzarası eşliğinde düzenlenen özel davetlerin yada bir dost toplantısının zevki bambaşkadır. Kış aylarında ise hafta sonları gerçekleştirilen canlı müzik performansları sebebiyle İstanbul sosyal hayatının vazgeçilmez adreslerindendir.

Yine yaz aylarında çeşitli konser, tiyatro gösterisi ve sinema gösterimine ev sahipliği yapan anfi-tiyatromuz bizi benzer tesislerden ayıran ve İstanbullulara sunduğumuz çok yönlü kaliteli hizmeti  çeşitlendirmemizi sağlayan bir diğer önemli bölümümüzdür.

Çok yakında sizleri de aramızda görmek dileği ile....

SPOR AKTİVİTELERİ
İstanbul’un bir elin parmak sayısını geçemeyecek sayıda olan kapalı kortlarından 2’si  Gymnasium’dadır, 4 mevsim boyunca gece ve gündüz maçları için kortlarımız tercih edilmekte , tribünlerimiz sayesinde Gymnasium heyecanlı tenis turnuvalarına da ev sahipliği yapmaktadır.

4 Açık Tenis Kortu
2 Kapalı Tenis Kortu
2 Kapalı Eğitim Kortu
2 Adet squash salonu

Masa tenisi
Pek çok tenis turnuvası düzenlenen Tenis bölümümüzde 4 açık 2 kapalı tenis kortu bulunmaktadır. Gece maçlarını tercih edenler için ışıklandırmalı olan açık kortlarımız ve kapalı kortlarımız sayesinde tenis severlere sevdikleri sporu her zaman yapabilecekleri imkanlar sunuyoruz.

Tenis sporunu öğrenmek yada kendini geliştirmek isteyen üyelerimize her biri Marmara Üniversitesi Spor Yüksekokulu mezunu uzman antrenörler tarafından özel ders verilmektedir.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz