Fitlife Fitness


Fitlife Fitness Center ile yaşamınızda spor var. Yaşamınızda sağlık var, zindelik var. Kendinizi gerçekten iyi hissederek geçirdiğiniz hoş anlar var. Siz de yaşam hareketine tutkuyla bağlıysanız,Fitlife’ta sporu yeniden keşfetmeye davetlisiniz.

Fitlife’ın tüm detayları,üst düzey spor deneyimi için alanında tanınan uzman eğitmenlerin rehberliğinde kişiye özel programlarla ‘bilinçli’ spor yapabilmeniz modern ve güvenilir spor ekipmanlarıyla hem performansınızı hem de sağlığınızı garantiye almanız için tasarlandı.
 
CARDİO - Cardiovasküler Çalışma Ekipmanları

SERBEST AĞIRLIK - Serbest Ağırlık Seven ve İleri Seviye Eğitim Aşamasındakiler İçindir

FİTLİFE EKİPMANLARI - Modern, Kullanımı Kolay
Kendi İmalatımız Fitlife Life Spor Ekipmanlar

SOYUNMA ODALARI - Standartlara Uygun Soyunma Odaları ve Hijyenik Duşlar..

CAFE - Modern Yapısı ile Keyifli Molalar..

Fitlife Fitness Center 2006 yılından bu yana Bursa da spor sağlıklı zayıflama merkezi olarak hizmet veriyor.

Fitness egzersizlerinin bilimsel bir programla yapıldığı merkez, önümüzdeki yıllardan itibaren artan talepler doğrultusunda daha geniş bir mekanda ve yeniliklerle hizmetine devam etmeyi düşünmektedir.

Tek katlı merkezde, kuvvet ekipmanlarının bulunduğu geniş bir bölüm koşusu bantlarının bulunduğu cardio alanı, erkek ve bayan soyunma odaları ve duşları ayrıca cafe bulunmaktadır.

Fitness, beslenme programı ve zayıflama ekipmanlarını bir paket halinde sunan merkez, üyelerine zayıflamak kadar sağlıklı beslenme ve formda kalmanın formüllerini de öğretiyor.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz