Fit Point Personal Training Studio


Fitpoint bir antrenman ve egzersiz sütüdyosudur.

Fitpoint , Amplitrain adında bir cihazla hizmet vermektedir. Bu cihaz vücudunuzdaki bütün ana kas gruplarına aynı anda akım göndererek çok etkili bir şekilde kaslarınızı çalıştırmaktadır. Dolayısıyla başta kas sitemi olmak üzere, yağ metabolizmasını da etkin bir şekilde harekete geçirir.

Dünyadaki tek tıbbi ruhsata sahip EMS-EMA cihazıdır. Uzun yıllardır başta Almanya ve Rusya olmak üzere, fizik tedavi, zayıflama, kas kuvveti ve dayanıklılık, sırt, bel ve boyun ağrılarını giderme, selülit ve lenf sistemini aktive etmede kullanılmaktadır.

Antrenmanlar Amplitrain eğimini almış uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilmektedir. Fitpoint Eğitmenlerimiz sizin ihtiyaçlarınızı belirledikten sonra size özel bir antrenman rogramı çıkarmaktadır. Ayrıca Fitpoint EMS-EMA antrenmanlarımıza destek verecek Pilates Reformer ve Spinbike ve buna benzer ekipmanlar  kullanılmaktadır. Bu sayede sizleri en kısa sürede hedefinize ulaştırmak amaçlamaktadır.

Fitpoint randevu sistemi ile çalışmaktadır, haftada 1 veya 2 kez antrenman yapmanız hedefiniz için yeterli olacaktır. Çünkü Amplitrain sizlere çok etkili bir antrenman sağlamaktadır. Toplam antrenman süresi 25 dk ile sınırlıdır. Fitpoint'e gelmeden önce randevu almanız ve yanınızda temiz bir spor ayakkabı getirmeniz yeterli olacakır.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz