Euro Sport Fitness Center

ADRES : Çalışlar Caddesi Hanımeli Sokak No:1

TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde

KATEGORİLER : Fitness Salonları , Spor Merkezleri


EUROSPORT FITNESS CENTER

600 m² net kullanım alanı olan salonumuzda aletli jimnastik, body building (vücut geliştirme) ve vitamin bar bölümü mevcuttur. Ayrıca PowerPlate titreşimli egzersiz aleti ve masaj koltuğu hizmetinizdedir.

ONLINE KAYIT SİSTEMİMİZ

sayesinde, artık evinizden veya işyerinizden kısacası oturduğunuz yerden çok kolay bir şekilde ön kayıt yaptırabileceksiniz

Soyunma odaları, duşlar solaryum bölümleri ve eskisinden daha güçlü havalandırma sistemi ve daha iyi ışıklandırılmış ana çalışma salonumuzla siz elit üyelerimize hizmet vermekteyiz.

BODY BUILDING
MASAJ KOLTUĞU
FITNESS
SAĞLIKLI KİLO VERME
AEROBİK
SAĞLIKLI KİLO ALMA
TAE-BO
SOLARYUM
POWER PLATE
SIKILAŞTIRMA
BOY UZATMA
VİTAMİN BAR

Salonumuzda çalışmalar , konusunda uzman antrenörler gözetiminde yapılmaktadır.

Her üyemiz aramıza ilk katıldığında alınan ölçüleri sayesinde "kişiye özel" çalışma programına sahip olmakta ve bu programı uzman eğitmenler eşliğinde uygulamaktadırlar.

POWER PLATE titreşimli egzersiz aletini kullanırken vücudunuzun hiçbir enerji harcamanadan nasılda forma girdiğini farkedince şaşırmadan edemeyecek hatta tüm dostlarınıza bu cihazı tavsiye edeceksiniz.

Ayrıca yine isteğiniz doğrultusunda uzman eğitmenlerimizden sağlıklı beslenme ve diyet ile ilgili bilgiler alıp bunu kendi hayatınızda uygulayabilir etkilerini şaşırarak gözlemleyebilirsiniz.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz