Estetik Spor

ADRES : İncirli Cad. Faik Köksal Sok. No:1/1

TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde

KATEGORİLER : Fitness Salonları , Spor Merkezleri


Hastanelerde ücret karşılığı yapılan vücut yağ analizini Estetik ücretsiz yapıyor

Bu analizle 30 sn. de;
Kilonuz ideal mi ?
Boyunuz kilonuzla orantılı mı ?
Ne kadar yağ fazlanız var ?
İdeal kilonuza ne kadar sürede ulaşabilirsiniz ?
bilgilerini veriyoruz.

ZAYIFLAMA
Estetik Sporda zayıflayarak gazete ve televizyonlarda haber konusu olan çok sayıda üyemiz gibi siz de zayıflayabilirsiniz.

Aç kalmadan; yağ dokusundan kilo vererek; analizlerle bilimsel takip içerisinde; vücutta sarkma ve gevşeme olmadan, kaslar sıkılaşarak; yorgunluk ve halsizlik hissetmeden; su ve kas kütlesini kaybetmeden; hiçbir ilaç kullanmadan SAĞLIKLI ZAYIFLAYIN :::

Rejim ve şok dietlerle zayıflamaya çalışanlarda vücut su ve kas kaybeder. Halsizlik ve yorgunluk olur. Diet bırakılınca verilen kilolar hızla geri alınır. Ama YAĞ Olarak. Ayrıca dietle ve rejimle istenilen bölgelerden ve yağ dokusundan kilo vermek mümkün olmaz.

ALETLİ JİMNASTİK
Güzel bir vücuda kavuşmak hayal değil,Çalışarak ulaşılacak bir değerdir! Fitness yaparak vücut estetiği kazanmak kendinle barışık olmayı sağlar. Spor yapanlarda hareket eden her kas kendi bölgesindeki yağları enerjiye çerirerek yakar. Aynı zamanda kaslar sıklaşarak fit vücut olması sağlanır.

AEROBİK
Müzik eşliğinde süreklilik içinde yapılan aerobic jimnastik egzersizi vücudu oksijene doyurarak kalbin zorlanmadan efor sarfetmesi sonucu yağ yakımı maksimum düzeyde oluşur. Vücutta çalışan her kasın kanlanması en üst seviyeye ulaşır. Vücut hücreleri toksinleri atarak kendini yeniler.

KARATE
En Etkili Savunma Sporu

Karate-Do Çalışmak;

Çocuğun özgüvene sahip bir birey olarak yetişmesine katkıda bulunur;
Kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlar; 
Saldırgan olmayı değil kendine güven duymayı sağlar.
Amaç şiddeti aşılamak değil aksine içindeki şiddeti yok etmek, sportif anlamda da geleceğin şampiyon karatecilerini yetiştirmektir.
Karate-Do sporu selamla başlayıp selamla bitirilir. Bu anlayış içinde kişiye saygı ve disiplin birlikte öğretilir. Ama gereksinim duyulduğunda da tahmin edilemeyecek ölçülerde etkili ve üstün savunma sağlar.

Her Yaşın Sporu Karate

Gelişmiş ülkelerde psikiyatri uzmanları; gelişme çağında olanlara özgüven kazandırmak, yoğun tempoda çalışanlara ve iş adamlarına ise stres atıp deşarj olmak için karate-do sporu yapmayı öneriyorlar.

Bilimsel olarak da; yaradılışta insan metabolizmasında olan savunma sistemi dahili etkenlerden vücudu korurken, harici etkenlerden kişinin savunmasız kalması düşünülemez.

ANTRENÖR : 5. Dan Mustafa ERGEN

BÖLGESEL ZAYIFLAMA
Her insanın vücut yapısı ve ölçüleri farklıdır. Estetikte başlangıçta ve her ay vücut yağ analizi ( Metabolik Ölçüm ) ve diğer fiziksel vücut ölçüleriniz alınarak ölçüleriniz ve istekleriniz doğrultusunda size özel çalışma programı hazırlanıp uygulanmaktadır. Her ay değişim ve gelişim değerlendirilmektedir.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz