Edirne DSİ Spor Kulübü

ADRES : DSİ 11.Bölge Müdürlüğü tesisleri içi

TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde

KATEGORİLER : Fitness Salonları , Spor Merkezleri


Edirne DSİ Spor Kulübü DSİ 11.Bölge Müdürlüğü tesisleri içinde basketbol/ voleybol sahası veya tenis kortu olarak kullanılabilen çok amaçlı spor salonu;  5 kulvarlı yarı olimpik kapalı yüzme havuzu,2 Açık (1'i tartan pist) 1 kapalı olmak üzere 3 maç kortu, 1 Tenis çalışma duvarı, 1 masa tenisi salonu; 1 Kondisyon çalışma merkezi; studio,dinlenme odası bölümleriyle Fitness merkezi; 2 çim saha (1’ i mini )   Kulüp toplantı odası ile 737 üyesine, sporculara, yaz ve kış spor okullarına hizmet vermektedir.

SPOR SALONU
Çok amaçlı spor salonumuz, basketbol/voleybol veya tenis sahası olarak kullanılmakta, üyelerimize ve ailelerine, lisanslı sporcularımızın ve altyapı oluşturmak amacıyla açılan Yaz ve kış Spor Okullarına kayıt olan genç sporculara hizmet vermektedir. Aynı ünite içinde soyunma ve antrenör odaları ile sporcu misafirhanesi bölümü yer almaktadır

YÜZME HAVUZU
Havuzumuz 5 kulvarlı yarı olimpik Kapalı Yüzme Havuzu olup; üyelerimize ve ailelerine, lisanslı sporcularımızın ve altyapı oluşturmak amacıyla açılan Yaz Spor Okullarına kayıt olan genç sporculara hizmet vermektedir.

FİTNESS-KONDİSYON ÇALIŞMA MERKEZLERİ

Egzersiz ve sağlıklı yaşam için spor teknolojisi ve biliminin tüm olanaklarından yararlanılan kondisyon salonunda yüzücülerimizin kara çalışmaları ve diğer branş sporcularının ağırlık çalışmaları yapılmaktadır. Fitness merkezinde studio,dinlenme alanı,soyunma odaları bulunmaktadır. Studio bölümünde aerobik, step, jimnastik faaliyetleri yapılmaktadır. Uzman fitness elemanları tarafından kişiye özel antrenman programı düzenlenmektedir.

TENİS KORTLARI

Tenis Bölümünde 2 Açık (1'i tartan pist) ,1 kapalı olmak üzere 3 maç kortu, 1 Tenis çalışma duvarı, 1 masa tenisi salonu yer almaktadır.

Bu kortlar, üyelerimize ve ailelerine, lisanslı sporcularımızın yanı sıra, Yaz ve Kış Spor Okulları Öğrencilerimiz tarafından kullanılmaktadır.

Deneyimli tenis hocalarımız her yaştaki üyelerimize özel birebir veya grup dersleri vermektedir

FUTBOL SAHALARI
Futbol Bölümünde (1'i mini) 2 çim saha bulunmaktadır.

Bu sahalar, üyelerimize, lisanslı sporcularımızın yanı sıra, Yaz ve Kış Spor Okulları Öğrencilerimiz tarafından kullanılmaktadır.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz