Bingöl Elit Spor Kulübü


Bingöl’de spor faaliyetlerinin her alanında ihtiyaca cevap olabilecek bir spor salonu açıldı. Yaklaşık iki hafta önce faaliyete geçen spor salonunun bölgedeki en büyük spor salonları arasında gösteriliyor.

Genç Caddesi  Halk pasajının üst katında açılan spor salonu yaklaşık bin 300 metre kare bir alan teşkil ediyor.  “Elit Spor” adı altında açılan salonda vücut geliştirmeden kondisyona, fizik tedavi egzersizlerinden karete, judo gibi dallarda branşlarında uzman antrenörlerle hizmet veriliyor.
Fesih Şenkozat ve Nihat Arıkboğa adlı girişimciler tarafından açılan spor kompleksinde vücut geliştirme, fitnes, step, aerobik, dans,  kilo alma, zayıflama, kondisyon, fizik tedavi egzersizleri, boks, kickbox, karate, taekwan-do, capuera, judo, kung-fu branşlarında her yaştaki bay bayana hizmet veriyor. Spor haricinde özel güvenlik derslerini de verdiklerini ifade eden işletmeci ve aynı zamanda Vücut Geliştirme Fitnes Antrenörü ve Organizatör Erdal Arıkboğa, İstanbul’da doğup büyüdüğünü, Türkiye’nin birçok ünlü ismine ve üniversitelerde ders verdiğini söyledi.
Arıkboğa; “Ayrıca spor akademisi branş bölümü ve hazırlık kurslarının özel antrenmanlarını da  yaptırıyoruz.  Spor kompleksimizde 1.sınıf duş, soyunma odası ve sauna mevcuttur. Bay bayan ve çocuklarınızla birlikte güvenli hijyenik sağlıklı yaşam merkezimize herkes katılabilir” dedi. 11 yıldan beri İstanbul’da kendilerine ait spor kulüplerinde eğitim verdiğini ifade eden Arıkboğa, Türkiye’nin ünlü iş adamlarından Mustafa Koç, Erdal Acar, İshak Alarko gibi ünlü isimlerin bulunduğu birçok işadamına ve sanatçıya  ayrıca Boğaziçi, İstanbul, Marmara ve  Kadir Has üniversitelerinde öğrencilerine eğitim verdiğini söyledi. Doğup büyüdüğü Bingöl’e hak ettiği Avrupa standartlarında bir spor salonunu kazandırmaktan gurur duyduğunu söyleyen Arıkboğa, “Özellikle gençlerimizi sigara, alkol, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı hedefliyoruz. Türkiye ve dünyadaki birçok yarışmalara branşlarında sporcu yetiştirip Bingöl adına yarıştıracağız. Bingölümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz. Halkımız yanımızda olduğu sürece birçok başarıya imza atıp Bingöl’ümüzün adını sporla dünyanın her yerinde duyuracağız” şeklinde konuştu



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz