Ay Power Gym


Çocuklara spor yapmayı sevdirmek, doğru duruş, sağlam iskelet yapısı, kuvvetli ve esnek kaslara sahip olmalarını sağlamak.

Salonumuzun antrenörü ve işletmecisi Ayşegül AY 18 MART üniversitesi eğitim fakültesi beden eğitim ve spor bölümü mezunu artistik cimnastiğe 3,5 mersin de anne ve babası da eski milli sporcu ve atletsizim antrenörüdür. Ayşegül Ay pek çok kez Türkiye şampiyonlukları kazanmış milli bir atlettir ve 1997 yılında AY POWER GYM SPOR SALONUNU faaliyete geçirmiştir.

Spor salonumuzda ilk olarak 1997 yılında artistik jimnastik ve step branşlarında faaliyet başladı. 1998 yılında çocuklara yönelik artistik branşında yarışmalara katılmak için gruplar oluşturuldu. Haftaiçi sabah ve akşam step seanslarının dışında yoğun talep üzerine Aletli jimnastik faaliyetine geçirdik.

Spor salonumuzda 10 yıllık tecrübemizle konusunda uzman teknik direktör diplomasına sahip eski milli sporcu Mehmet AY kondisyoner, 1. kademe antrenör diplomasına sahip milli sporcu Tevfik TALAŞ aletli cimnastik, 2. kademe antre diplomasında sahip milli sporcu Tevfik TALAŞ aletli jimnastik,2.kademe antrenör diplomasına sahip mili sporcu Ayşegül AY artistik Jimnastik,step, plates ve modern dans branşlarında 2.kademe antrenör diplomasına sahip Şenel AY işletme işletme sorumlusu olarak görev yapmaktadır.

ÜYELİK

Spor salonumuzda aylık ücretle üyelik işlemi yapılmaktadır.
Üyelerimiz branşlarına göre üye ücreti vermektedir. 
Üyelik başlangıç tarihinde peşin ödeme yapılarak geçerliği sağlanır.
Üye başkasına devredilemez. 
Üyelerin gelmediği seanslar ücret dahil edilmez.

ÇOCUKLAR İÇİN
Artistik cimnastik.
Yaz sezonu : yüzme
Aerobik cimnastik
Modern dans
Genel jimnastik.

YETİŞKİNLER İÇİN
Step
aerobik
pilates
gymball- matowork aletli cimnastik
vücut geliştirme
streching
dans eğitimi.

SPORCULARIMIZ

4 Türkiye şampiyonluğu
2 federasyon kupası 1.liği
1 Türkiye 2. liği
1 Türkiye 3 .lüğü ünvanları bulunmaktadır.



İsminiz

E-Mail Adresiniz

Telefonunuz

Sorunuz