Prof.Dr. Neslihan Hacer DikmenoĞlu

ADRES : Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabiim Dalı Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabiim Dalı ANKARA
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Prof.Dr. Neslihan Hacer DikmenoĞlu Ankara ili Merkez ilcesinde hizmet vermektedir. Prof.Dr. Neslihan Hacer DikmenoĞlu ile en hızlı iletişim için iletişim sayfasındaki telefon numarasından kendisine ulaşabilir ya da iletişim sayfasındaki adres bilgilerinden bağlantıya geçebilirsiniz.

Tüm Türkiye'nin doktorları da tıpkı Prof.Dr. Neslihan Hacer DikmenoĞlu gibi hastalarının sağlık ihtiyaçlarını en kısa sürede ve en doğru biçimde karşılayabilmek için çalışmaktadır. Fizyoloji Uzmanı konusunda herhangi bir sağlık probleminizin olduğunu düşündüğünüzde Ankara ili Merkez ilçesinde sağlık hizmeti veren Prof.Dr. Neslihan Hacer DikmenoĞlu ile iletişim bilgilerinden iletişime geçiniz.

İletişim bilgileri sürekli güncellenmesine rağmen kayıtlarımızdaki hatalı ya da güncellenmesi gerektiğini düşündüğünüz bilgiler için bize iletişim bilgilerimizden ulaşıp değişikliğin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz.