Prof. Dr. Alp ÜÇOK

ADRES : İstanbul Tıp FakültesiMillet Cad Capaİstanbul
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Prof. Dr. Alp ÜÇOK Ruh sağlığı ve hastalıkları - Psikiyatri konusundaki sorularınızı yanıtlıyor. Bu bölümden Ruh sağlığı ve hastalıkları - Psikiyatri konusundaki her türlü soru, görüş, önerilerinizi iletebilir ve sitemizde yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Merak etttiğiniz ve cevabını bulmak istediğiniz sorular, problemler ya da öneriler için yapmanız gereken en iyi şeyin bu konudaki uzmana danışmak olduğunu asla unutmayın.

RAGıP E.  (29.08.2022 00:39:20)
Hocam kolay gelsin ben Erzurum’da polis memuru olarak görev yapmaktayım. Eşimin kardeşi orta zekâ geriliği ve şizofreni hastalığı olan hastadır. 6 yaşlarındayken ateşli menenjit sonucu böyle bir hastalığı ortaya çıkmış. Şuan gece gündüz kavramı yok bazen 38 saat dışarda kalabiliyor aşırı derecede yorgun olunca evine geliyor. Verilen ilaçlar vurulan iğneler bir iki hafta iyi geliyor geceleri uyuyor ama bir iki hafta sonra yine aynı şekilde gece uyumamaları başlıyor genel itibariyle saldırganlığı bulunmuyor. Herkesle iletişime geçebiliyor sadece sigara istiyor bağırarak konuşuyor birşeyi isterse görürse almadan gitmiyor bize hastamız hakkında Yardımcı olursanız çok seviniriz. Depakin ketya gibi ilaçlar içiyor saygılarımı sunarım iyi çalışmalar dilerim.
OĞUZHAN E.  (4.08.2020 16:59:50)
Hocam ızmitte KBB uzmanıyım. 'ın seneden fazla anksiyete ve depresyon arasında gidip geliyorum.kimi hekim bipolar tip2sin diyor,bir kısmı obsesif kişilikten kaynaklanıyor diyor,ordinal karmaşadan kurtulup bireyleşememişsin diyen de var.Türlü tedaviler,ama bir türlü ruhsal acıdan kurtulamadım. Siz ne önerirsiniz?