Yrd.Doç.Dr. İlker Etikan

ADRES : GaziosmanpaŞa Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyoistatistik ve Tıp BiliŞimi Anabilim Dalı Tokat GaziosmanpaŞa Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyoistatistik ve Tıp BiliŞimi Anabilim Dalı TOKAT
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Yrd.Doç.Dr. İlker Etikan ile Bioistatistik Uzmanı konusunda randevu almak için Yrd.Doç.Dr. İlker Etikan iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da GaziosmanpaŞa Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyoistatistik ve Tıp BiliŞimi Anabilim Dalı Tokat GaziosmanpaŞa Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyoistatistik ve Tıp BiliŞimi Anabilim Dalı TOKAT adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Bioistatistik Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Yrd.Doç.Dr. İlker Etikan Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Tokat ilinde Bioistatistik Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Yrd.Doç.Dr. İlker Etikan ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.