Uzm.Dr. YAŞAR NAKİPOĞLU

ADRES : i.ü.istanbul Tıp Fakültesi Mikrobiyoloi ve Klinik Mikrobiyoloi Anabilim Dalı Çapa İstanbul i.ü.istanbul Tıp Fakültesi Mikrobiyoloi ve Klinik Mikrobiyoloi Anabilim Dalı Çapa İSTANBUL
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Uzm.Dr. YAŞAR NAKİPOĞLU ile Mikrobiyoloji Uzmanı Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı konusunda randevu almak için Uzm.Dr. YAŞAR NAKİPOĞLU iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da i.ü.istanbul Tıp Fakültesi Mikrobiyoloi ve Klinik Mikrobiyoloi Anabilim Dalı Çapa İstanbul i.ü.istanbul Tıp Fakültesi Mikrobiyoloi ve Klinik Mikrobiyoloi Anabilim Dalı Çapa İSTANBUL adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Mikrobiyoloji Uzmanı Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Uzm.Dr. YAŞAR NAKİPOĞLU Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için İstanbul ilinde Mikrobiyoloji Uzmanı Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Uzm.Dr. YAŞAR NAKİPOĞLU ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.