Uzm.Dr. Handan Arslan Yalçın

ADRES : Bayındır Hastanesi Kızılırmak Mahallesi 53. Caddesi No 17 SöĞütözü Bayındır Hastanesi Kızılırmak Mahallesi 53. Caddesi No 17 SöĞütözü ANKARA
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Uzm.Dr. Handan Arslan Yalçın ile Nöroloji Uzmanı konusunda randevu almak için Uzm.Dr. Handan Arslan Yalçın iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Bayındır Hastanesi Kızılırmak Mahallesi 53. Caddesi No 17 SöĞütözü Bayındır Hastanesi Kızılırmak Mahallesi 53. Caddesi No 17 SöĞütözü ANKARA adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Nöroloji Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Uzm.Dr. Handan Arslan Yalçın Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Ankara ilinde Nöroloji Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Uzm.Dr. Handan Arslan Yalçın ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.