Uzm.Dr. Deniz E.Yalçınkaya TellioĞlu

ADRES : Özel 29 Mayıs Hastanesi Dikmen Caddesi No312 Özel 29 Mayıs Hastanesi Dikmen Caddesi No312 ANKARA
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Uzm.Dr. Deniz E.Yalçınkaya TellioĞlu ile Nöroloji Uzmanı konusunda randevu almak için Uzm.Dr. Deniz E.Yalçınkaya TellioĞlu iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Özel 29 Mayıs Hastanesi Dikmen Caddesi No312 Özel 29 Mayıs Hastanesi Dikmen Caddesi No312 ANKARA adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Nöroloji Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Uzm.Dr. Deniz E.Yalçınkaya TellioĞlu Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Ankara ilinde Nöroloji Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Uzm.Dr. Deniz E.Yalçınkaya TellioĞlu ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.