Prof.Dr. Pınar Aydın ODwyer Kırkalı

ADRES : Tunalı Hilmi Caddesi BuĞday Sokak No6/23 Kavaklıdere Tunalı Hilmi Caddesi BuĞday Sokak No6/23 Kavaklıdere ANKARA
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Prof.Dr. Pınar Aydın ODwyer Kırkalı Ankara ili Merkez ilcesinde hizmet vermektedir. Prof.Dr. Pınar Aydın ODwyer Kırkalı ile en hızlı iletişim için iletişim sayfasındaki telefon numarasından kendisine ulaşabilir ya da iletişim sayfasındaki adres bilgilerinden bağlantıya geçebilirsiniz.

Tüm Türkiye'nin doktorları da tıpkı Prof.Dr. Pınar Aydın ODwyer Kırkalı gibi hastalarının sağlık ihtiyaçlarını en kısa sürede ve en doğru biçimde karşılayabilmek için çalışmaktadır. Göz Hastalıkları Uzmanı konusunda herhangi bir sağlık probleminizin olduğunu düşündüğünüzde Ankara ili Merkez ilçesinde sağlık hizmeti veren Prof.Dr. Pınar Aydın ODwyer Kırkalı ile iletişim bilgilerinden iletişime geçiniz.

İletişim bilgileri sürekli güncellenmesine rağmen kayıtlarımızdaki hatalı ya da güncellenmesi gerektiğini düşündüğünüz bilgiler için bize iletişim bilgilerimizden ulaşıp değişikliğin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz.