Prof.Dr. Harika Alpay

ADRES : Academic Hospital Nuh Kuyusu Caddesi No94 BaĞlarbaŞı Posta Kodu: 34664 Üsküdar İstanbul Academic Hospital Nuh Kuyusu Caddesi No94 BaĞlarbaŞı Posta Kodu: 34664 Üsküdar İSTANBUL
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Prof.Dr. Harika Alpay Çocuk Nefrolojisi Uzmanı konusundaki sorularınızı yanıtlıyor. Bu bölümden Çocuk Nefrolojisi Uzmanı konusundaki her türlü soru, görüş, önerilerinizi iletebilir ve sitemizde yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Merak etttiğiniz ve cevabını bulmak istediğiniz sorular, problemler ya da öneriler için yapmanız gereken en iyi şeyin bu konudaki uzmana danışmak olduğunu asla unutmayın.

ENGIN E.  (10.08.2021 14:15:15)
Kızım 15 yaşında nefrik sendrom hastası Gaziantep ünüversite sinde takipli son 2 aydır hastanede tedavi altına alındı böbrek ile ilgili tahliller şuan normal fakat asıl sıkıntı 2 aydır gecmeyen. İshal kusma böbrek ile ilgili ilaclar kesilmesine ramen bir türlü düzelmiyor burda yapılan bütün tedaviler sonuc vermiyor ishali kusması kesilmiyor gastrolojide endoskppi yapıldı ilac verdiler kardiyoloji. Vs bir cok bölümden danışıldı fakat sonuç olarak bir teşhis tedavi yok burdaki doktorlar sevk icin karşı taraf da bir hastanenin kabul etmesi lazım diyorlar ayakta gidecek dumda değil şimdi normal yolculuk yapamaz doktorumuz iminuglobil ile ilgili olabilir deniliyor bu bölüm yada Nefro. Nun kabul etmesi lazım diyorlar.