Prof. Dr. Mahmut Kömürcü

ADRES : Kýzýlýrmak Mahallesi 1450. Sokak Ulusoy Plaza (Hekim Center) No: 9/59-18 En Yakýn Havalimanýna Uzaklýk: ANKARA ÇUKURAMBAR ile ANKARA ESENBOÄžA HAVAALANI arasý 33 km'dir.
TELEFON : Aþaðýdaki Ýletiþim bölümünde
KATEGORÝLER : DOKTORLAR

Prof. Dr. Mahmut Kömürcü ile Ortopedi ve Travmatoloji konusunda randevu almak için Prof. Dr. Mahmut Kömürcü iletiþim sayfasýnda bulunan telefondan ya da Kýzýlýrmak Mahallesi 1450. Sokak Ulusoy Plaza (Hekim Center) No: 9/59-18 En Yakýn Havalimanýna Uzaklýk: ANKARA ÇUKURAMBAR ile ANKARA ESENBOÄžA HAVAALANI arasý 33 km'dir. adresinden iletiþime geçebilirsiniz.

Þu an sitemiz üzerinden Ortopedi ve Travmatoloji konusunda online randevu almanýzý saðlayan Prof. Dr. Mahmut Kömürcü Online Randevu Sistemi aktif deðildir.

Her saðlýk çalýþaný hastalarýný görmek için farklý randevu sistemi kullanýðý için tüm hastalarýn randevu zamanlarýný bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevularýn aksamamasý ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadýr. Alacaðýnýz saðlýk hizmetinin aksamamasý için Ankara ilinde Ortopedi ve Travmatoloji konusunda saðlýk hizmeti veren Prof. Dr. Mahmut Kömürcü ile randevulaþmak için adres bilgilerindeki telefonlarý kullanmanýzý rica ederiz.