Opr.Dr. Bayram Metin

ADRES : AĞrı Devlet Hastanesi Fırat Mahallesi Erzurum Caddesi TedaŞ yanı AĞrı Devlet Hastanesi Fırat Mahallesi Erzurum Caddesi TedaŞ yanı AĞRI
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Opr.Dr. Bayram Metin ile GöĞüs Cerrahisi Uzmanı konusunda randevu almak için Opr.Dr. Bayram Metin iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da AĞrı Devlet Hastanesi Fırat Mahallesi Erzurum Caddesi TedaŞ yanı AĞrı Devlet Hastanesi Fırat Mahallesi Erzurum Caddesi TedaŞ yanı AĞRI adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden GöĞüs Cerrahisi Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Opr.Dr. Bayram Metin Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için AĞrı ilinde GöĞüs Cerrahisi Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Opr.Dr. Bayram Metin ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.