Opr.Dr. Aysun Baltacı

ADRES : Cinnah Caddesi No47/A Çankaya Cinnah Caddesi No47/A Çankaya ANKARA
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Opr.Dr. Aysun Baltacı ile ART Kadın SaĞlıĞı, Tüp Bebek ve Üreme Biyoteknolojsi Op. Dr. Aysun Baltacı konusunda randevu almak için Opr.Dr. Aysun Baltacı iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Cinnah Caddesi No47/A Çankaya Cinnah Caddesi No47/A Çankaya ANKARA adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden ART Kadın SaĞlıĞı, Tüp Bebek ve Üreme Biyoteknolojsi Op. Dr. Aysun Baltacı konusunda online randevu almanızı sağlayan Opr.Dr. Aysun Baltacı Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Ankara ilinde ART Kadın SaĞlıĞı, Tüp Bebek ve Üreme Biyoteknolojsi Op. Dr. Aysun Baltacı konusunda sağlık hizmeti veren Opr.Dr. Aysun Baltacı ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.