Dt. Sait Şahan

ADRES : Üçgen Mahallesi Anafartalar (Güllük) Caddesi SavaŞ Apartmanı No82/A-2 Üçgen Mahallesi Anafartalar (Güllük) Caddesi SavaŞ Apartmanı No82/A-2 ANTALYA
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Dt. Sait Şahan ile Protez Uzmanı konusunda randevu almak için Dt. Sait Şahan iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da Üçgen Mahallesi Anafartalar (Güllük) Caddesi SavaŞ Apartmanı No82/A-2 Üçgen Mahallesi Anafartalar (Güllük) Caddesi SavaŞ Apartmanı No82/A-2 ANTALYA adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Protez Uzmanı konusunda online randevu almanızı sağlayan Dt. Sait Şahan Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için Antalya ilinde Protez Uzmanı konusunda sağlık hizmeti veren Dt. Sait Şahan ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.