Dt. Gürhan Cengiz

ADRES : çınar mah. başakçı sok. fazlıoğlu apt. no:2/10 küçükyalı-maltepe-istanbul En Yakın Havalimanına Uzaklık: Sabiha Gökçen Havaalanına:28 km Atatürk Havaalanına :54km
TELEFON : Aşağıdaki İletişim bölümünde
KATEGORİLER : DOKTORLAR

Dt. Gürhan Cengiz ile Ağız Diş ve Çene Cerrahisi konusunda randevu almak için Dt. Gürhan Cengiz iletişim sayfasında bulunan telefondan ya da çınar mah. başakçı sok. fazlıoğlu apt. no:2/10 küçükyalı-maltepe-istanbul En Yakın Havalimanına Uzaklık: Sabiha Gökçen Havaalanına:28 km Atatürk Havaalanına :54km adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Şu an sitemiz üzerinden Ağız Diş ve Çene Cerrahisi konusunda online randevu almanızı sağlayan Dt. Gürhan Cengiz Online Randevu Sistemi aktif değildir.

Her sağlık çalışanı hastalarını görmek için farklı randevu sistemi kullanığı için tüm hastaların randevu zamanlarını bir arada yönetebilecek bir randevu sistemi kullanmak oldukça zordur. Randevuların aksamaması ve itina ile takip edilmesi için doktorlar randevu verirken kendi içlerinde özel bir çizelge kullanmaktadır. Alacağınız sağlık hizmetinin aksamaması için İstanbul ilinde Ağız Diş ve Çene Cerrahisi konusunda sağlık hizmeti veren Dt. Gürhan Cengiz ile randevulaşmak için adres bilgilerindeki telefonları kullanmanızı rica ederiz.